Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με το ‘δεξί’ στα φιλικά ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο Ίλιον, όπου επικράτησε 1-0 του Πυρρίχιου Ασπροπύργου. Αυτή ήταν η πρώτη δοκιμασία για τους ‘ερυθρόλευκους’ μετά από 16 ημέρες προετοιμασίας σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ορεξάτοι και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Για την ιστορία, το σκορ διαμόρφωσε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ο νεαποκτηθείς Μιρτσέα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός Λιοσίων (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Ξενάκης, Γιάκας, Μπισνιάκου, Μπέκος, Καμαριάρης, Κίτσιος, Μιρτσέα, Αυγέρης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Τεννές, Δούκας, Τσιτσικός, Κολιοπάνος, Μελέτης, Παπαθεοδώρου, Τρυφωνόπουλος.

Πυρρίχιος Ασπροπύργου (Αλέκος Αρμενιάκος): Κουτσουκανίδης, Λαζαρίδης, Φωτιάδης Ν., Μαυρίδης, Ελευθεριάδης, Καλαϊτζίδης, Ισσάρης, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλις, Σεϊταρίδης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Μερκάι, Παπασταματίου, Φωτιαδης Κ., Ιωακειμίδης, Γραμματικόπουλος, Φωτιαδης Ν., Δεσινιώτης.