Connect with us

stoplekto

Με το καλημέρα πρώτη η Ελλάς Ποντίων, 5-1 τον ΑΣ Ποντίων

Published

on

Τις… “άγριες ” διαθέσεις της και στα πλέι οφ έδειξε η Ελλάς Ποντίων. Η ομάδα του Σταύρου Τζαναβάρα επικράτησε με το ευρύ 5-1 του φιλότιμου ΑΣ Ποντίων στις “Σιταποθήκες” και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 1′ ο Σαπαλίδης έβαλε μπροστά τους ¨βυσσινί”. Οι νεανίες του ΑΣ Ποντίων κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νέστορα στο 37′, αλλά η Ελλάς Ποντίων πήρε  και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Σαπαλίδη στο 45′.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Σταύρου Τζαναβάρα διεύρυνε τη νίκη του με γκολ των Σταφσουλάι(56′), Ηλιάδη(64′) και Σαπαλίδη(80′).

Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ(Σταύρος Τζαναβάρας): Ναβροζίδης, Λάπας (46’ Πλουμάτος), Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς (80’ Τάγης), Συμεώνογλου (70’ Παλάτσιος), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι (78’ Ντόσκορης).

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ(Αλέξανδρος Γκρέκος): Μπαλτάς, Λιανόπουλος Ν., Γαρμπής (78’ Ζαχαρίας), Ντελιλάι, Νέστορας, Νησίριος, Σιφνάκης (83’ Ξένος), Τσουκαλάς, Κούβαρης (78’ Μπλιάζης), Μουσάι, Μελεμενής (78’ Νίνος)