Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με το κεφάλι ψηλά ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Ιπποκράτη

Published

on

Ανώτερος σε όλο το ματς ο ΑΟ Ιλίου νίκησε τον Ιπποκράτη με 4-1 και ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση με 47 βαθμούς, ενώ ο Ιπποκράτης με 26 βαθμούς τερμάτισε 7ος.

Παραφωνία στο ματς ήταν η κακή διαιτησία του Γκαΐτατζή και των βοηθών του Κουντουρέλη και Μπαζακούλα, που σε ένα ήσυχο παιχνίδι κατάφεραν να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και να φέρουν μια άνευ λόγου ένταση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ όταν ο Φούρλας σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κιτσώνης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε στο 22′ όταν ο 16χρονος Παπαλάιος, που στη 2η συμμετοχή του άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 60′ ο Ιπποκράτης έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Σπανουδάκη με 2η κίτρινη. Στο 70′ μετά από καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Λερούτσου ο Ασφής από κοντά έκανε το 2-1, ενώ στο 74′ ο Ασφής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φούρλας κάνοντας το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φούρλας που στο 90′ με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Μισμπίκης (57′ Ασφής), Τζώρτζης (80′ Καλογήρου), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (80′ Κορωνιός), Παπαδημητρίου (57′ Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος, Κιτσώνης (85′ Πυργιώτης).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Κολοβός, Κανδηλιώτης, Μωραΐτης, Χήρας (65′ Νάτσης), Σπανουδάκης, Μπότης, Χριστούλης, Λέκκας, Βασιλείου, Παπαλάιος (65′ Ασημακόπουλος).