Connect with us

stoplekto

Με το μυαλό όλων στον Γιάννη Κουκουβίνο, η ΑΕ Νίκαια πέρασε τον Θησέα(2-1)

Published

on

Μέσα σε ένα αρκετά βαρύ κλίμα, η ΑΕ Νίκαιας πήρε μια “άχρωμη” πρόκριση στο Κύπελλο Πειραιά στην εξ αναβολής αναμέτρηση, επικρατώντας του πονεμένου Θησέα με 2-1 και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Περαμαϊκό.

Το μυαλό όλων ήταν στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Θησέα Γιάννη Κουκουβίνο, ο οποίος ξημερώματα Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η ΑΕ Νίκαια δεν πανηγύρισε την πρόκριση, αλλά και τα γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση…

Για την ιστορία οι νικητές πήραν δυο φορές το προβάδισμα με τους Μαυρουδή(27′) και Πρέλα(48′). Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Θησέας με πέναλτι του Βλαχουτσάκου στο 44′.

Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Τερεκανίδης, Παπαφώτης, Βοργιάς, Κατσικούρης, Πασαμιχάλης, Τριανταφύλλου, Πρέλα, Μπερίκος, Φλέγγας, Παπακίτσος (70’ Μαργούνης), Μαυρουδής (80’ Τόσκας)

ΘΗΣΕΑΣ: Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Πολυχρονάκης, Μάγκος, Τασουλής (46’ Λύγκος), Πάτα (81’ Χαιρέτας Χ.), Ψωϊνος (52’ Γιαννουσάς), Κουτσουγούλας, Καφεντζής, Βλαχουτσάκος (81’ Γιακουμής), Κούτσης.