Connect with us

5ος Όμιλος

Με το Χρυσάφη για τη νίκη επί του ΑΟ Ν.Ιωνίας

Published

on

Με τον Γιάννη Χρυσάφη να επανέρχεται στην ενδεκάδα μετά από απουσία δύο αγωνιστικών, ο Ιωνικός επιχειρεί την Κυριακή (15:00) στη Νεάπολη στο παιχνίδι με τον ΑΟ Νέας Ιωνίας να επανέλθει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια ισόπαλα χωρίς γκολ.

 

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής είναι κομβικής σημασίας για τους Νικαιώτες που προσβλέπουν στην επανάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία του 5ου ομίλου.

 

Ο Μάρκος Δήμος πιστεύει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και να επανακάμψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Ο προπονητής του Ιωνικού δήλωσε στο ionikosfc.gr

 

“Πρόκειται για παιχνίδι καθοριστικής σημασίας.Πρέπει από την αρχή να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας από τη νίκη. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως με την στήριξη από τον κόσμο μας και την απόλυτη αφοσίωση και προσήλωση στον αγωνιστικό χώρο θα καταφέρουμε να φθάσουμε στη νίκη.”

 

Η αναμέτρηση της Κυριακής βρίσκει τον Ιωνικό δεύτερο στη βαθμολογία με 12 βαθμούς έναντι 14 του πρωτοπόρου ΑΟ Τραχώνων.

Η Ν. Ιωνία είναι στην 7η θέση με 5 βαθμούς μαζί με Γιούχτα, Δόξα Βύρωνα, και Μύκονο. Η αντίπαλος του Ιωνικού αγωνίστηκε την Τετάρτη σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για το κύπελλο στο οποίο ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό Λαυρίου και αποκλείστηκε.

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής  πριν την έναρξη  του αγώνα  με την Ν. Ιωνία θα τιμηθούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού οι οποίοι την περασμένη Κυριακή στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε βάρος τους στο Βύρωνα, με μια κίνηση αλτρουϊσμού απεγκλώβησαν μια γυναίκα και το παιδί της από το φλεγόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

 

Εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 5 ευρώ για την θύρα “3” και των 10 για τις θύρες “1” και “2” . Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, απο τις 13.00 μέχρι και τις 15:00 ( ώρα έναρξης του παιχνιδιού)  από τα ταμεία του γηπέδου της Νεάπολης. Οι γυναίκες, τα παιδιά και οι μαθητές μπορούν, με ελεύθερη είσοδο,να παρακολουθήσουν τον αγώνα απο την οικογενειακή – μαθητική εξέδρα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply