Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με Τσονάκα τα έχουν στον Πυθαγόρα

Published

on

Διαμαρτύρονται στον Πυθαγόρα για τη διαιτησία του Τσονάκα στον αγώνα με την Αστυπάλαια Κορυδαλλού .

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μάνσαλης τόνισε χαρακτηριστικά :« Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με  το δοκάρι του Βασιλειάδη στο 35 ‘ αλλά στο 47 του ..α’ ημιχρόνου σε μια απλή διεκδίκηση ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και έτσι του έφυγε το όποιο άγχος  μπορεί να είχε ,γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την πολύ κακή, προς εμάς, διαιτησία . Ασφαλώς και είναι αρχή μας να μην ασχολούμαστε ούτε καν να διαβάζουμε ποιος διαιτητής μας παίζει  κάθε εβδομάδα γιατί απλά δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ανεχόμαστε να μας εμπαίζουν και να βγάζουν κάποιοι το κόμπλεξ τους απέναντι σε μια ομάδα».

Αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα . Τραυματίες είναι οι Κωνσταντίνου  , Κουνιάς, Αποστολόπουλος , Κοσυφάκης ενώ προβλήματα εργασίας αντιμετωπίζουν οι  Τσεσμετζής, Μαρμαράς, Παπαδρόσου .

«Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας δώσει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθούμε και κάποια παιδιά που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο φορτίο αγώνων μέχρι τώρα θα προσπαθήσουμε να τους ξεκουράσουμε  ενόψει της δύσκολης συνέχειας .

*Γενικός αρχηγός στο αντρικό τμήμα ανέλαβε ο Μανώλης Λακέρδας.