Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με… υπογραφή Κετσετζόγλου οι Άγιοι Ανάργυροι ξέφυγαν και αποκτούν σαφές προβάδισμα για τον τίτλο

Published

on

Με το καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν τα δώρα των… Μικρασιατικού και Τερψιθέας οι Αγιοι Ανάργυροι καθώς με την ευρεία νίκη τους με 4-1 κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών αύξησαν τη διαφορά από τη 2η και 3η θέση στους πέντε βαθμούς και πλέον μόνο εαν υπάρχουν αυτοκτονικές τάσεις θα χάσουν την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Νίκος Κετσετζόγλου ο οποίος πέρασε στο γήπεδο στο 55′ όμως πέτυχε δυο γκολ ενώ σέρβιρε και ένα.

Στο 6′ ο Γουβαλάρης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μαρίνου έκανε το 1-0, με τους φιοξενούενους να ισοφαρίζουν στο 29′ με κοντινό πλασέ του Τράνου (είχε προηγηθεί κεφαλιά του Μπούζη στο δοκάρι).

Στο 59′ ο Κετσετζόγλου σέρβισε με ωραία πάσα στον Παπαδόπουλο, και ο πρώην επιθετικός του Αιγάλεω με προβολή έκανε το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Στο συνέχεια ο εκτελεστής έγινε δημιουργός, με τον Νίκο Κετσετζόγλου να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Παπαδόπουλου γράφοντας το 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κετσετζόγλου μετά από ασίστ του Μαρίνου με ψηλοκρεματό πλασέ.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Αποστόλου, Γουβαλάρης, Παραράς (60′ Κολλιάκος), Καλογερής, Σταυρόπουλος (55 Κετσετζόγλου), Μαρίνου, Αλιμπάς, Νταουτάι (72′ Λάλα), Γκεμίσης, Παπαδόπουλος (67′ Μαρούσης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Άρης Τσαγδής) Λαχανάς, Κόνιαρης, Ζευκιλλής, Σπυρόπουλος, Δρακάς, Μερκούρι, Μπούζης, Πετάζι (81′ Καλούμενος), Ζαφείρης (89′ Μιράκα), Σχουλλής, Τράντος (70′ Κωνσταντίνου).