Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Με υπογραφή Κρεμμύδα τα Πετράλωνα

Published

on

Την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Αθηναϊκού Κυπέλλου πήραν τα Πετράλωνα επικρατώντας 1-0 των Αμπελοκήπων στο Ρουφ. Οι ‘κυανέρυθροι’ ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι, αφού το ‘Δημήτρης Γιαννακόπουλος’ ‘στεγάζει’ εννέα ομάδες, μεταξύ και τον Αμπελοκήπων! Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Κρεμμύδας στο 22′, ένα καταπληκτικό γκολ σε έμπνευση και από τα 30 μέτρα περίπου. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ στο 25′, αλλά το δοκάρι έβαλε φρένο στις ορέξεις του. Την νίκη των Πετραλώνων παραλίγο να επισκιάσει ο τραυματισμός του Συρίγου στο γόνατο, όμως ο νεαρός πορτιέρο γλίτωσε τα χειρότερα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Καδδάς Π., Καραμπέκιος Τ.

Αμπελόκηποι (Γιάννης Μάλλης): Ζαραβέλης, Μάργας (76′ Καραμπιτσιάνης), Σμυρλιάδης, Τσέλιος, Βασίλας, Κουκουμαφτσής, Σιμόνιαν (65′ Ζιγκίρι), Τοπάλης, Πελεκούδας, Γιωργαλλή (52′ Βασιλειάδης), Ανδρεόπουλος.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος (66′ λ.τρ. Φαραός), Μακρυγιάννης (57′ Παπανδρέου), Λαμάι, Κατσιγιάννης, Μουντράκης, Λάππας, Κυφωνίδης (72′ Σταύρου), Παναγιωτάκης, Κρεμμύδας, Παπαδάκης, Μουρίκης.