Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με Φωτόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ λύγισε την αντίσταση του Ολυμπιακού Λιοσίων

Published

on

Το διπλό που πανηγύρισε πριν από μια εβδομάδα στην Αγία Ελεούσα έδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία του ΠΑΟ Ρουφ αφού η Αούστρια για την 10η αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων ξεφεύγοντας αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη του 1ου ομίλου . Το ματς δεν ήταν καλό όσον αφορά το θέαμα ωστόσο το συγκρότημα πήρε αυτό που ήθελε δείχνοντας ότι αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό.

Από την άλλη, η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων έμεινε 14η θέση δείχνοντας ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια εάν θελει να πετύχει την παραμονή σε έναν από τους δυσκολότερους όμιλους των τελευταίων ετών. Στο α΄μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να απειλήσουν στο 6′ όταν ο Φωτόπουλος πέρασε σαν σταματημένους τρεις αμυντικούς του Ολυμπιακού Λιοσών όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Στουραϊτη που μπλόκαρε με διπλή επέμβαση. Στο 25′ το σουτ του Κωνσταντινίδη από πλευράς φιλοξενούμενων δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 39′ το Ρουφ απείλησε ξανά όμως η κεφαλιά του Μπέρτζου βρήκε σε ετοιμότητα τον Στουραϊτη. Το γόρδιο δεσμό για την ‘Αούστρια’ έλυσε στο 40′ ο Φωτόπουλος ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και αφού έγινε κάτοχος της μπάλας με ωραίο πλασέ νίκησε τον Στουραϊτη γράφοντας το 1-0 το οποιο έμελλε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το 75′ ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν χώρο στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Κίτσιο και τον Μελέτη όμως οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Θοδωρής Κουτσουδάκης) Τσαλίκης, Καραμπάς, Μέμας, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Τσιμπλάκης (70′ Σιάσιος), Φιλιππίδης (59′ Τριανταφύλλης), Λαμπρινάκος (82′ Πανακούλιας), Φωτόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέτρος Καπώνης) Στουραϊτης (46′ Τέννες), Δασκαλάκης, Ευαγγελάτος (46′ Μιρτσέα), Μηλιώνης, Κολιοπάνος, Ξενάκης, Κωνσταντινίδης, Καρύδης, Κίτσιος, Καμαριάρης (32′ λ.τρ. Ντατσιωνάκης), Μελέτης.