Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με Χατζηπαναγιώτη ο Αγ. Ιερόθεος 1-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης κάνοντας το 7Χ7 στο 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα μπήκε δυνατά στον αγώνα μετά τα πρώτα 20′ και κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις σε γκολ του Χατζηπαναγιώτη 28′. Ο νεαρός άσος, που σε ακόμη ένα ματς ξεχώρισε, εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Κρητικού και με προβολή στο πρώτο δοκάρι έγραψε το σκορ που έκρινε τον αγώνα. Από την άλλη, το έργο του Φωστήρα ήταν εξ αρχής δύσκολο και έγινε δυσκολότερο από τη στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο στο 27′ λόγω αποβολής του Σάχου με δεύτερη κίτρινη.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Σχίζα θεωρώντας ότι σε αρκετές περιπτώσεις εξαντλούσε την αυστηρότητα του.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας την κατοχή επιτρέποντας στο Φωστήρα να απειλήσει ελάχιστα και κυρίως με στημένες φάσεις. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Συγκεκριμένα, η ομάδα των νοτίων προαστίων εστιάζει τα παράπονα της στο γκολ που πέτυχε ο Ιερόθεος θεωρώντας ότι υπήρχε οφσάιντ ενώ χαρακτηρίζουν άδικη την αποβολή του Σάχου.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Γεωργίου, Καραμέρης, Χατζηπαναγιώτης (65′ Κουφογιάννης), Νιζάμης (55′ Κυριαζής), Καλλιπολίτης (80′ Καραπιπέρης). Μπερτσιάς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Τοπάλι, Σκεμπές, Ασωνίτης Ν., Σάχου, Μπαρδάκης, Σπυρόπουλος, Περώνης (80′ Νάσκο), Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης (25΄λ.τρ. Χρήστου), Φάρος.