Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με χατ τρικ Συράκου οι Νέοι Ευγενείας 5-2 τον Προφήτη Ηλία

Published

on

Πρώτη νίκη για τους Νέους Ευγενείας με εντυπωσιακή ανατροπή  καθώς επικράτησε  2-5 του Προφήτη Ηλία που προηγήθηκε με 2-0 και δοκάρι με τον Γκλούχ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα νωρίς όταν στο 5′ ο Τσολακάκης άνοιξε το σκορ (1-0) και σημείωσαν το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα με τον Χάιδο.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να μειώσουν πριν την ανάπαυλα σε 2-1 με τον Τραμουντάνα και ισοφάρισαν το ματς (2-2)  στο 45′ με τον Συράκο.

Στο δεύτερο μέρος ο εξαιρετικός σήμερα Συράκος πήρε την ομάδα του “από το χέρι” και σκόραρε για το 2-4 στο 57′ και 61′. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Γερόλυμος στο 86′ .

Πολλά παράπονα για τον επόπτη Πετρίδη έχει ο Προφήτης Ηλίας, στο 2-0 κακώς ακυρώθηκε όπως υποστηρίζουντέρμα του Μπρέγκου.

Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος.

Προφήτης Ηλίας : Τρικαμηνάς, Σταμπόλης(60’ Μαυρέλος), Ζαχαρίου, Φραγκούλης, Οξύνογλου Στ.,     Λιάκος(80’ Λαλέζιος), Τσολακάκης(80’ Γκιούζι), Γκλουχ(80’ Μασρι), Οξύνογλου Α., Χάιδος, Μπρέγκου(65’ Μελαχροινός).

Νέοι Ευγενείας: Μουτάφης, Τραμουντάνας(75’ Κασσαλής), Αδαμακόπουλος(80’ Κοζαντίτης), Αναστασίου Δ., Αράπι,  Μουρελάτος, Αναστασίου Γ., Εδιρνέλης, Συράκος(70’ Γερόλυμος), Μακαρονάς, Κούργιας.