Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με χατ τρικ Τσαλίκη η Χαλκηδόνα 4-1 τον ΑΟΚ Φαλήρου

Published

on

Ανώτερη η Χαλκηδόνα  επικράτησαν του μαχητικού ΑΟΚ Φαλήρου με 4-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Παναγιωτόπουλο που με όμορφο διαγώνιο σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λύτρα και αμέσως μετά προβολή του μέσα στην περιοχή δεν βρήκε στόχο και  τον  Κατσάνη το δυνατό σουτ  του οποίου έφυγε λίγο άουτ.

Ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι το πέτυχε ο Τσαλίκης στο 26’ που με προβολή σε σέντρα του Κούρτη άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 37’ με πέναλτι του Καρανίκα σε ανατροπή του Νικολά, το πέναλτι απέκρουσε ο Θεοδωρούλας και στην επαναφορά ο Καρανίκας  πραγματοποίησε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες  με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δεύτερο τέρμα το 80’ και πάλι με τον Τσαλίκη που με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του  (1-2).  Στο 84΄ο Τσαλίκης πλάσαρε ιδανικά τον Λύτρα για το 1-3 σημειώνοντας χατ τρικ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πέναλτι ο Αυγέρης σε ανατροπή του Βοργιά (1-4)

Διαιτητής ήταν ο Γιανναράκης.

ΑΟΚ Φαλήρου: Λύτρας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Νικολά(46′ λ.τρ. Ξυδιάς, 81’ Καλέτσης), Καρανίκας, Χαιρόπουλος, Γεωργακόπουλος(78′ Κωστίκος), Φραγκούλης, Γερακούδης(61′ Πρίφτης), Ελευθεράκης, Μανουσογιαννάκης(56’ Λιαράκης).

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Κούρτης, Αθανασιάδης Μ., Φέκος, Ζαρκαδούλας(46′ Μάνθος), Κατσάνης, Κορτέσης(55′ Γκέγκα), Μανδαμαδιώτης(65′ Βοργιάς), Παναγιωτόπουλος, Αυγέρης, Τσαλίκης.