Connect with us

slideshow

Με ψυχολογία στην Ελευσίνα ο Άτταλος Νέας Περάμου

Καλό το κλίμα στην ομάδα

Published

on

Με όπλο την καλή ψυχολογία από την εμφάνιση στον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, με τον Πανελευσινιακό, όπου ο Άτταλος νίκησε 3-1 στην κανονική διάρκεια την ομάδα της Ελευσίνας και αποκλείστηκε από ένα γκολ που δέχτηκε στην παράταση, η ομάδα της Νέας Περάμου πηγαίνει στο ” Γ. Ρουμελιώτης” για να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Ελευσινιακό.

Ο προπονητής του συλλόγου, Χάρης Κουστέρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με ποδοσφαιριστή του και ξέροντας ότι η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, προσπάθησε να τους αποφορτίσει λέγοντας τους ότι το άγχος το έχει ο Ελευσινιακός που αγωνίζεται εντός έδρας. Στην σημερινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα ο ταλαντούχος προπονητής επέμεινε στην τακτική που θα ακολουθήσει έτσι ώστε η ομάδα του να βγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Ευχές Τζαφέρη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ολόκληρη την προπόνηση παρακολούθησε από την κερκίδα ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Τζαφέρης και αποχώρησε όταν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Σε δηλώσεις του stoplekto.gr ο κ.Τζαφέρης δεν θέλησε να μιλήσει για το αυριανό παιχνίδι ευχήθηκε όμως καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στην φετινή διοργάνωση της ΕΠΣΔΑ,  υγεία σε όλους τους συντελεστές και ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές  και στο τέλος  τόνισε με νόημα “ο καλύτερος ας σηκώσει το τρόπαιο”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply