Connect with us

5ος Όμιλος

Με όνειρα και φιλοδοξίες η πρώτη στον ΑΟ Λουτράκι

Published

on

 

Η  νέα σεζόν ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Λουτράκι τη Δευτέρα (28/7), με την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας στο Θώδειο Στάδιο.

 

Στην πρώτη συγκέντρωση των “οράνιε” δεν υπήρξε καμία απουσία και ο κ. Μεσολόγγης είχε στη διαθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

Το παρών έδωσε και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας ο νεαρός Χρήστος Φλεβάρης, η μετεγγραφή του οποίου οριστικοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την πρώτη συγκέντρωση. Ο 18χρονος μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην νεοσύστατη –τότε- (Δεκέμβριος 2006) Ακαδημία του Α.Ο Λουτράκι, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2009. Επαγγελματικές υποχρεώσεις ανάγκασαν την οικογενειά του να μετακομίσει στην Αργολίδα και ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε  στη συνέχεια στην Ακαδημία του Αριστέα Άργους. Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στην Α κατηγορία Αργολίδας με τα χρώματα του Αστέρα Δρεπανιακού. Τις τελευταίες δύο χρονιές αγωνίστηκε στον Πανναυπλιακό τόσο στο Πρωτάθλημα της Δ Εθνικής όσο και της Γ Εθνικής.

Μετά το τελετουργικό του αγιασμού, ο κ. Καναβός μίλησε για τη φιλοσοφία και τους στόχους  της ομάδας στην καθιερωμένη ομιλία του ενόψει της νέα χρονιάς. Παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και ζήτησε από τους παλαιότερους να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν τους καινούργιους παίκτες έτσι ώστε να προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατό στην ομάδα. Ο πρόεδρος των οράνιε τόνισε ότι : «πρέπει να είμαστε όλοι μας ένα σύνολο, μια ομάδα με κοινό όραμα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα μας παρουσιαστούν και θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

 

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στη συνέχεια υπό τις οδηγίες του κ. Μεσολόγγη και του κ. Καραμανώφ, ενώ οι τερματοφύλακες ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Μπολοβίνη.

 

Η προετοιμασία των οράνιε θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες στις εγκαταστάσεις του Sport  με απογευματινές προπονήσεις (18:30- 20:30).

 

Το πρώτο ρεπό αναμένεται την προσεχή Κυριακή (3/8).

 

Την επόμενη εβδομάδα, η ένταση αλλά και αριθμός των προπονήσεων θα αυξηθεί αφού βάσει του σχετικού προγράμματος προβλέπονται καθημερινές διπλές προπονήσεις.

 

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι  της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου, ενώ τις επόμενες μέρες, αφού πρώτα οριστικοποιηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply