Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο ΑΟ Καραβά

Published

on

Σήκωσαν τα μανίκια όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος του Καραβά και φυσικά αναφέροντσαι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα περίοδο. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Σηκώσαμε μανίκια με διάθεση, φιλοδοξίες και όνειρα!
Πρώτη συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα για τους αθλητές της ομάδας μας στο γήπεδο του ΣΕΦ, όπου ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό την καθοδήγηση του τεχνικού μας κ.Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και των συνεργατών του Νίκου Παπακαλοδούκα, Κοσμάς Στράτος και Μανώλη Φωτόπουλου.
Στην ομάδα διατηρήθηκε ένα μεγάλο μέρος του περσινού βασικού κορμού, έγιναν κάποιες προσθήκες ενίσχυσης και αναμένονται 2-3 ακόμη στοχευμένες κινήσεις σύμφωνα πάντα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό του τεχνικού μας.
Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις ενώ έχουν προγραμματιστεί τα φιλικά τα οποία θα γνωστοποιηθούν με εκ νέου ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.
Παρών ήταν ο πρόεδρος μας κ. Βασίλης Γκούμας καθώς και το διοικητικό συμβούλιο όπου ευχήθηκαν στους αθλητές μας να είναι γεροί,υγιείς και να πετύχουν όλους τους στόχους!
Την ερχόμενη εβδομάδα οι αθλητές μας θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις .