Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με όργια της διαιτησίας ο Αστέρας Γλυφάδας 4-3 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου οι αποφάσεις του διαιτητή Χριστοδούλου και του βοηθού Βαμβακά καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, ο Αστέρας Γλυφάδας νίκησε τον ΑΟ Ιλίου με 4-3, προκαλώντας δικαιολογημένη οργή στους φιλοξενούμενους.

Ο ΑΟ Ιλίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και έκλεισε τους αντιπάλους του στην περιοχή τους, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα στο 15′ ο Χρυσικός έφυγε στην αντεπίθεση και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Οι παίχτες του Ανδρέα Νάστου δεν πτοήθηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 31′ όταν ο Φούρλας με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 35′ έγινε η πρώτη φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, όταν ο Μπακαλιάνος κλώτσησε εκτός φάσης τον Ελεύθερο, μένοντας ατιμώρητος. Στο 39′ αποβλήθηκε σωστά ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος του ΑΟ Ιλίου όταν απέκρουσε με τα χέρια έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε ο Χρυσικός στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 42′ ο ΑΟ Ιλίου πήρε και πάλι το προβάδισμα όταν ο Φούρλας με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, δίνοντας χώρο στους αντιπάλους τους και κυνηγώντας στις αντεπιθέσεις το τρίτο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 80′ όταν ο Μαρκάκης έκανε το 1-3. Όμως από εκεί και πέρα έγιναν απίστευτα πράγματα. Στο 84′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τράβηγμα του Τζώρτζη στον Χρυσικό, αφού όμως η μπάλα είχε περάσει άουτ. Το εκτέλεσε ο Χρυσικός κάνοντας το 2-3. Ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής αγνόησε εμφανές επιθετικό φάουλ πάνω στον Δαούτη, με τον Γιαννακόπουλο στην εξέλιξη της φάσης να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-3, με τον σκόρερ να βρίσκεται σε εμφανή θέση οφσάιντ. Επικράτησε πανδαιμόνιο, και αμέσως μετά ο Κουντουριώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-3, με τον σκόρερ στους πανηγυρισμούς να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα.

Πάντως εκτός από την διαιτησία, οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών του Αστέρα, οι οποίοι εκτός από τα αντιαθλητικά σε αρκετές περιπτώσεις μαρκαρίσματα, από το ξεκίνημα του αγώνα έβριζαν σκαιότατα άνευ λόγου τους αντιπάλους τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΆΔΑΣ: Σκρίνος, Καραφωτιάς, Κουντουριώτης, Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος (46′ Καραβίδας), Σαμιώτης (46′ Τριανταφυλλίδης)(68′ Μπαλαφούτης Χ.)(90′ Μπαρλάμπας), Γιαννακόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπαλαφούτης Α. (90′ Βιέννας), Χρυσικός, Καλαντζής.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος (69′ Τζώρτζης), Τάμπας (40′ Γεωργαντάς), Φούρλας, Λερούτσος (63′ Παπαδημητρίου), Μαρκάκης