Connect with us

5ος Όμιλος

Με 3-4 μετεγγραφές θα ενισχυθεί ο Ιωνικός τον Ιανουάριο.

Published

on

Με τη συμπλήρωση 10 αγωνιστικών , ήτοι του 1/3 του πρωταθλήματος, οι διοικούντες  η τεχνική ηγεσία  αλλά και οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία καθώς έχει επιτευχθεί ο πρώτος στόχος που είναι η εδραίωση του Ιωνικού στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
 
Η διατήρηση του αήττητου σε συνδυασμό με την επιστροφή στις νίκες κόντρα σε ένα  δυνατό αντίπαλο και σε μια δυνατή έδρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας των διοικούντων για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Ο βασικός χορηγός της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ έχουν προχωρήσει στην επιλογή των παικτών που θα καλύψουν καίριες θέσεις της ομάδας.
 
Πρόκειται για ένα κεντρικό αμυντικό μεγάλης εμπειρίας και  δυνατοτήτων που θα ανέβασει ακόμη περισσότερο τον ήδη πολύ καλό δείκτη αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, δύο μέσους και ένα επιθετικό, ικανούς οχι μόνο να αναπληρώνουν με τον ιδανικότερο τρόπο τους εκάστοτε απόντες, αλλά και να αποτελέσουν βασικά στελέχη της ομάδας που θα πετύχει το στόχο της ανόδου στη Φουτμπολ Λιγκ.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, είτε έχουν αγωνιστεί είτε στελεχώνουν ρόστερ ομάδων Σούπερ Λιγκ.
 
Οι επαφές με τους εν´ λόγω ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα καθώς το ονομα , η ιστορία αλλά και η προοπτική για άνοδο του Ιωνικού καλύπτουν απόλυτα τις φιλοδοξίες και τα ονειρά τους.
 
Οι διοικούντες, συνεπείς στις αρχές της δεοντολογίας δεν θα προβούν σε ανακοινώσεις ονομάτων πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και επέλθει συμφωνία, κατι που αναμένεται να συμβεί μετά την πρώτη του νέου έτους , στη διάρκεια της μετεγγραφικής περίοδου.
 
 
 
Επιστρέφουν Μακρυωνίτης,Μπουλούλης.
 
Στα αγωνιστικά δρώμενα, επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από πολύμηνη απουσία  ο Κώστας Μπουλούλης και ο Ηλίας Μακρυωνίτης και τίθενται στη δίαθεση του Μάρκου Δήμου ο οποίος  έχει τώρα περισσότερες λύσεις. 
Εκτός αγωνιστικής δράσης εξακολουθουν οι μακροχρόνια τραυματίες Κουτσογιαννόπουλος, Τσακίρης ενώ ο Κουμουλίδης για προληπτικούς λόγους ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης
 
Δωδέκατος παίκτης του Ιωνικού, οι οπαδοί του.
 
Η διοίκηση του Ιωνικού αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες στους οπαδούς της ομάδας μας για την ολόθερμη συμπαράστασή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στην Κερατέα.
Αψηφώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έδωσαν εντυπωσιακό παρών και για μια ακόμη φορά με την ολόθερμη υποστήριξη τους η ομάδα αισθάνθηκε οτι είχε στο πλευρό της ένα δωδέκατο παίκτη.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply