Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μητρογιάννης – Ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια στον Αθηναϊκό

Published

on

Τον δικό του  μίνι απολογισμό για την χρονιά που πέρασε  σχετικά με την πορεία του Αθηναϊκού  θέλησε να κάνει ο Δημήτρης Μητρογιάννης  ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Δείτε τι αναφέρει με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

“Το καλοκαίρι του 2019, πήρα την δύσκολη απόφαση να αναλάβω το τιμόνι της ομάδας της καρδιάς μου.

Μετά από 6 περίπου μήνες αισθάνομαι την ανάγκη εν όψει και των εξελίξεων που τρέχουν συνεχώς, να κάνω έναν απολογισμό.

Στην περίοδο αυτή έγιναν πολλά.

Το μοναδικό μου κίνητρο σε όλα αυτά ήταν να βοηθήσω την ομάδα που με ανέδειξε. Μια ομάδα που δεν αξίζει βάσει του ονόματος της να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες.

Όλοι μας κάνουμε λάθη και εγώ σίγουρα δεν αποτελώ εξαίρεση.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία.

Σε αυτό το σημείο, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Χάρη Κουνιάκη, την οικογένεια Αναγνωστόπουλου, τον κ. Θανόπουλο, τον κ. Αρμούτη και τον ακούραστο κ. Νικολιά οποίοι απάντησαν θετικά στο κάλεσμα μου για συσπείρωση δυνάμεων με στόχο το καλό της ομάδας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους κ. Παπαζαφειρη και Σκουμα, η προσφορά των οποίων στην ακαδημία μας είναι πολύτιμη.

Eγώ, τον Δ.Σ του Αθηναικού,οι παίκτες και το τεχνικό team, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, με υγεία, πολύ χαμόγελο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Στον Αθηναϊκό μας εύχομαι το 2020 να βρει τον δρόμο του και σιγά- σιγά να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις που ζει.

Υ.γ Ένα προσωπικό ευχαριστώ τόσο από μένα όσο και από το υπόλοιπο Δ.Σ του Αθηναϊκού στον κ. Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, με απολύτως συμβουλευτικό ρόλο, μας έφερε όλους πιο κοντά και μας υπενθύμισε πως ο στόχος είναι η ευημερία της ομάδας μας”.

Με εκτίμηση,

Μητρογιάννης Δημήτρης

Τεχνικός Διευθυντής Αθηναϊκός Α.Σ