Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μητρογιάννης: “Περήφανος που υπάρχουν Αθηναϊκοί”

Published

on

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook, ο τεχνικός διευθυντής του Αθηναϊκού, Δημήτρης Μητρογιάννης, έκανε τον δικό του απολογισμό για τον -μέχρι τώρα- προγραμματισμό της ομάδας, θέτοντας νέους στόχους, ενώ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου για να στηρίξει την προσπάθεια.

Το κειμενο

Μετά απο την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών απο το ποδοσφαιρικό τμήμα αθηναϊκού θέλω να τους ευχαριστήσω που πέρσι έδωσαν τα πάντα για να είναι η ομαδα σε ψηλές θέσεις και κράτησαν την σημαία ψηλά .
Και παράλληλα την τεχνική ηγεσία .
Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έπρεπε να συνεχίσουν στον σύλλογο όμως δεν είναι πάντα εύκολο και εφικτό .
Φέτος ξεκινάμε με νέες βάσεις , οι μεταγραφές είναι αρκετές , νέα ομαδα με έμπειρους παίκτες και ταλαντούχους με 4 παίκτες απο τις ακαδημίες μας ρόστερ 24 παικτών ανταγωνιστικό .
Θελουμε να πιστεύουμε ότι η ομαδα φέτος θα δουλέψει επαγγελματικά σε όλους τους τομείς όπως την ήξερα εγώ τα παλιά χρόνια .
Πολλές φορές οι άνθρωποι μένουν ίδιοι έχουμε παράγοντες που ήταν και Α εθνική όμως το μεράκι είναι αυτό που κάνει τον σύλλογο να προχωράει και ο παίκτης που έρχεται να νομίζει ότι ήρθε σε ομαδα παλαιών χρόνων εποχές επαγγελματικές .
Παράλληλα θα πω κάτι τελευταίο είμαι χαρούμενος που υπάρχουν αθηναϊκοι , υπάρχουν άνθρωποι όπου στο κάλεσμα όχι το δικο μου αλλά της ομάδας είναι εκεί παλιοί παράγοντες πρόεδροι ακόμα και ο φίλος μου που ειπε ότι δεν θα ασχοληθεί φέτος είναι κοντά όπως αυτός ξέρει , δεν θέλω να πω ονόματα για ευνόητους λόγους .
Θέλω να είμαστε όλοι κοντά σε αυτή την προσπάθεια .
Εγώ είμαι ένας απο εσάς και προσπαθώ για το καλό .

Καλημέρα .