Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μια ανάσα από την άνοδο η Θύελλα Περιστερίου, 2-0 το Μαρούσι

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Θύελλα Περιστερίου νίκησε το Μαρούσι με 2-0 και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την άνοδο.

Οι παίκτες του Κώστα Δημόπουλου παρά τις κακές καιρικές συνθήκες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στη νίκη φτάνοντας τους 44 βαθμούς και αυξάνοντας έτσι την διαφορά από τον σημερινό αντίπαλο τους στους 7 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 53′ όταν ο Ταφίλ Κατιάι ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια και έκανε το 1-0. Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Χαμουρίδη με 2η κίτρινη. Το γεγονός αυτό έφερε μια χαλάρωση στους γηπεδούχους, και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, αφού στο 87′ το Μαρούσι κέρδισε πέναλτι. Όμως ο Μπέκο που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 90′ σε μια άριστα ξεδιπλωμενη αντεπίθεση, ο Αντωνόπουλος πλάσαρε σωστά κάνοντας το τελικό 2-0.

ΘΎΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παλαιολόγος, Χριστοδούλου, Κουμεντάκος, Ζαρναβέλης, Καραμπίκας, Καλαντζί (88′ Μεχμέτι), Κατιάι Φ., Αντωνόπουλος, Κατιάι Τ. (90′ Στοτσένι), Καπίρης (72′ Θεοδωρακόπουλος), Ορούτση (90′ Κολοβός).

ΜΑΡΟΎΣΙ: Καραστέργιος, Κολιμάτσης (46′ Χειλάς), Ποταμιάνος (68′ Κορδάκης), Χαμουρίδης, Σταυράτης, Γκιόκας, Μπέκο, Κυριακέας (68′ Διαμαντής), Βογιατζόγλου, Λέκκος, Μαντόπουλος.