Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μια ανάσα από την άνοδο ο Αττικός, επεισοδιακό 1-1 με την ψυχωμένη ΑΕ Ιλίου

Published

on

Σε ένα ματς που είχε πολλά νεύρα, μεγάλη ένταση και συγκλονιστικό φινάλε, Αττικός και ΑΕ Ιλίου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ετσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 50 βαθμούς και τυπικά χρειάζονται ένα βαθμό για να σφραγίσουν και μαθηματικά την άνοδο, ενώ η ΑΕ Ιλίου έφτασε τους 50 βαθμούς και ισοβαθμεί στη 2η θέση με τον Τριφυλλιακό.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 15′ αλλά η προσπάθεια του Μαυροειδή σταμάτησε στο δοκάρι. Στην αντεπίθεση στο 16′ ο Δουληγέρης με πλασέ έκανε το 1-0, σκορ με το ποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στην ανάπαυλα επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα ο Δουληγέρης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στο 2ο μέρος και άγγιξαν την ισοφάριση στο 87′ αλλά και πάλι το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Φύκηρη. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 90+4′ όταν η ΑΕ Ιλίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λιλάι κάνοντας το τελικό 1-1.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Λογοθέτης, Μυλωνάς, Φίλης, Τζίλιος, Γερακάρης, Αθανασόπουλος, Χέλμης, Πάσχος (89′ Σμυρνιώτης), Πατσιούρας (85′ Κοντόπουλος), Δουληγέρης, Γεωργαντής (90′ Πελέκης).

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζερεμάκης, Σάλλα (71′ Φύκηρης), Μάλλης, Ανταλής, Σπυροπάλη, Πιπίνης (77′ Χαλικιάς), Κορωνιός (46′ Τρυγώνης), Κότσι, Μαυροειδής, Καραχάλιος, Λιλάι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ