Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μια ανάσα από την άνοδο ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-1 την Αλσούπολη

Published

on

Μια ανάσα από την τυπική επιβεβαίωση της απευθείας ανόδου βρίσκεται πλέον ο Κένταυρος Βριλησσίων, που λύγισε τη σθεναρή αντίσταση της Αλσούπολης, επικρατώντας με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 44 βαθμούς, παρέμεινε αήττητος στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά του από τον Φοίνικα Περιστερίου στους 10 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Αλσούπολη έμεινε στους 14 βαθμούς και είναι στην 10η θέση.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Χαλκιόπουλος έκανε το 1-0.Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες στο 43΄λόγω αποβολής του Μπρίλη με 2η κίτρινη, αλλά στο 49′ ο Γκούγκας με πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 70′ με νέο πέναλτι ο Μούτσος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Τικταπανίδης, Τσαντήλας (85′ Αργυρόπουλος), Χαλκιόπουλος, Κολιός, Μπούρης, Φελέκης (24′ λ.τρ. Γκούγκας), Γεωργουδάκης, Σαχσανίδης (85′ Ταουζής), Τσερώνης (71′ Γεωργιτζόγλου), Μπαλατσούρας (71′ Μανίκας), Μπρίλης.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Βιδιαδάκης, Σώντας (85′ Πανταγιάς), Παππούς (46′ Νικολόπουλος), Φειδάκης, Ιωαννίδης, Κοκότης, Μούτσος, Τζωρτζάτος, Κωνσταντάκης, Τσούκας (60′ Παπαδόπουλος), Κόκας (46′ Διακάκης).