Connect with us

stoplekto

Μια ανάσα από την κορυφή η Θύελλα

Published

on

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσαν οι Λιγνιτωρύχοι , αφού κατάφεραν να επιβληθούν της ομάδας του Νικηφόρου με σκορ 0-2.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ  εκτός ελαχίστων περιπτώσεων μέχρι και την συμπλήρωση του Α΄ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου η Θύελλα ανέβασε ταχύτητα, έγινε πιο απειλητική και άγγιξε το 0-1, αλλά η κεφαλιά του Τασσόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ότι δεν κατάφερε όμως το Τασσόπουλος, το κατάφερε ο Αράπης στο 66’ με εκπληκτικό βολέ εκτός περιοχής για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 69’ ο Ανδρεαδάκης με όμορφο πλασέ έβαλε τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο (0-2).

Η Θύελλα μετά την σημερινή της νίκη έφτασε τους 29β. και πλησίασε  στους 3β. τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας  Ολυμπιακό  Αγ.Στεφ., ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Νικολακάκη στην έδρα του τελευταίου.

Διαιτητές ήταν οι Μάλαμας, Τζαφόλιας και Παλυχρονιάδης
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καύκιας, Χασιώτης, Παυλίδης (78′ Αποστολόπουλος), Αλβανός, Μουράτογλου (63′ λ.τρ. Ζάχος), Καγιώργης, Ρίζος, Σερμπενιάδης (72′ Νεοφύτου), Εμπόι, Δούβος, Κανελλόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης (75′ Μαστρογιανούδης), Αθανασόπουλος, Βαζέχα (68′ Μουτζακάς), Μπουντάκης (70′ Μπαξεβάνης).