Connect with us

stoplekto

Μια “ανάσα” από την κορυφή το Κορωπί

Published

on

Στο κυνήγι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου παραμένει ο Α.Ο. Κορωπίου, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ήττα των πρωτοπόρων από την Εθνικό Νέας Μάκρης, πλησίασε στους 2 βαθμούς. Οι μπλέ επικράτησαν 1-3 επί του Α.Ο. Σταμάτας και έτσι πλέον βρίσκονται σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην συνάντηση και κατάφεραν να προηγηθούν με την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου με τον Μινάι. Ο ίδιος παίχτης στο 30ο λεπτό , από τα 11 βήματα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όσο και τα προσωπικά του. Ο Α.Ο. Σταμάτας με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα αφού μείωσε σε 1-2 με τον Μπερμπάντη. Ωστόσο, η ομάδα του Κορωπίου στο 65ο λεπτό «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Καραϊνδρό να δίνει ξανά στην ομάδα του αέρα δύο τερμάτων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Ανδρ. Βλάχος

ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Κουκάι (46′ Κοτροζίνης), Πέτριτς, Μπόρας, Πέππας, Λαμπρόπουλος, Μπενετάτος, Καλογήρου, Μπερμπάντης, Τσεβάς Χρ., Τσεβάς Κ.

ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγκος (72′ Ζορμπάς), Πριονίδης, Θανόπουλος (66′ Λουίτζι), Μουρούτης, Αλεξίου (89′ Μουτάφης), Κάρο, Καραϊνδρος, Μινάϊ, Χαρίσης

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply