Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μια “ανάσα” από τη Γ’ Εθνική η Ελλάς Ποντίων, 3-1 το Τυμπάκι

Published

on

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Ενική είναι η Ελλάς Ποντίων. Το συγκρότημα του Σταύρου Τζαναβάρα συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του 7ου Ομίλου με 3-1 του ΑΟ Τυμπακίου και είναι μια “ανάσα” από την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική.

Οι Πόντιοι ήταν αρχοντικοί για ακόμα ένα παιχνίδι και φτάσανε δίκαια στη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερη έκταση. Σε μεγάλη μέρα ο δεινός σκόρερ των “βυσσινί” Σταμάτης Σαπαλίδης, που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του(19′, 54′, 61′).

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα από το Ηράκλειο, ήταν να μειώσει στο 66′ με τον Φραγκιαδουλάκη.

Διαιτήτευσε ο Ρούτσης(Κορίνθου).

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς (80′ Συμεώνογλου), Παλάτσιος (90′ Ταγής), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (90′ Δαούτης), Ηλιάδης, Σταφσουλάι (60′ Ντόσκορης)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης (76′ Χαλκιαδάκης), Βρετός, Γερακιός (48′ λ.τρ. Καρταλιανάκης), Παπαδάκης (57′ Τσακάνι), Φραγκιαδουλάκης, Ζαφείρης, Τριάντης (76′ Παπανδρέου), Μεταξάκης (76′ Παραθυράς).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ