Connect with us

3ος Όμιλος

Μια ανάσα από το όνειρο.. Η Ελευσίνα 1-0 το Λουτράκι

Published

on

Δυο βαθμούς μακριά από την επιστροφή του στα επαγγελματικά σαλόνια βρίσκεται ο Πανελευσινιακός που επικράτησε με 1-0 του Λουτρακίου μπροστά σε 500 και πλέον φίλους του στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας.

Η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη παρότι άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο το α’ μέρος, κατάφερε στην επανάληψη  να βρει το καλό της πρόσωπο και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο, διατηρώντας την διαφορά των πέντε πόντων από τον δεύτερο Παναργειακό που σήμερα είχε το ρεπό του.

Μοναδικές φάσεις άξιες λόγου στο πρώτο μισό του αγώνα,  ήταν αυτή του 31′ όταν ο Μαρής γέμισε στην περιοχή και ο Νικολάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία των «οράνιε» και του Γκεμίση στο 39′ που σούταρε άουτ από καλή θέση.

 

Στο δεύτερο μισό οι «σταχυοφόροι» ξύπνησαn…με τον Δουκάκη στο 55′ να εκτελεί απευθείας το κόρνερ στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλλιακμάνη.

Στο 60′ ο Κουσκουνάς με κεφαλιά «σημάδεψε» άουτ μετά από σέντρα του Γκεμίση .

Στο 63′ τραυματίστηκε στο κεφάλι και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Αμπαδιωτάκης .

Στο 70′ ο Μπουσινάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παπαναστασίου με τον ρέφερι  Μιχαηλίδη να δείχνει αμέσως την  «άσπρη βούλα», την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουσκουνάς  πραγματοποιώντας το 1-0 μέσα σε ‘έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν ο Διαμαντόπουλος σούταρε από κοντά  με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Πουρή.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματά του ο Πανελευσινιακός  έχασαν στο 80  ο Δουκάκης που σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και ο Φλίγκος  που γύρισε την μπάλα στην εξέλιξη της  φάσης με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Στο 83’ ο Φλίγκος  στάθηκε άτυχος όταν το  γυριστό σουτ  που επιχείρησε σταμάτησε  στο κάθετο  δοκάρι  του Καλλιακμάνη.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Τσίγκρος, Στουρνάρας, Νικολάου(51’Φλίγκος), Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μαρής(62’Κουμπαρούλης), Κουσκουνάς, Γκεμίσης, Δεινόπαπας(57’Μπουσινάκης). Φλίγκος,

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ(προπονητής Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Παπουτσής, Παπαναστασίου, Σπέτσης, Μαυρέλης, Σουσούνης, Χατζηστάμου, Διαμαντόπουλος, Αμπαδιωτάκης(65΄ Γκαρμίρης), Σιώκος, Ζερβός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply