Connect with us

5ος Όμιλος

Μια “γροθιά” συνεχίζουν οπαδοί και διοίκηση στον Ιωνικό για τον μεγάλο στόχο

Published

on

Ο Ιωνικός συνεχίζει ενωμένος, δυνατός και πιο αποφασισμένος στο δρόμο που χάραξε η Διοικούσα Επιτροπή για την αναγέννηση και την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.
Αυτό διακήρυξε πανυγηρικά η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της μεγάλης οικογένειας του Ιωνικού που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχειακού Μεγάρου της Νίκαιας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διουκούσας Επιτροπής του Ιωνικού αφού έκαναν  ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων  στους έξι μήνες λειτουργίας της, ενημέρωσαν για τις δυσκολίες που θα προκύψουν   σε περίπτωση που επαναληφθούν άστοχες και επιπόλαιες συμπεριφορές μερίδας οπαδών που εκδηλώνουν ακραία την αγάπη τους στην ομάδα με αποτέλεσμα αντι να τη βοηθούν να γίνονται σύμμαχοι των εχθρών της που δεν θέλουν να δουν τον Ιωνικό να ξαναγίνεται μεγάλος.

Τα λόγια του ηγέτη της ομάδας άγγιξαν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και όσοι πήραν το λόγο , μέλη των οργανωμένων οπαδών Rangers , παλαίμαχοι , φίλαθλοι και φορείς επεσήμαναν την ανάγκη για ενότητα υπομονή και στήριξη της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών διαβεβαίωσαν  τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικουσας Επιτροπής οτι θα αναλάβουν πρωτοβουλίες ωστε να περιοριστούν στο ελάχιστο και ει δυνατόν να εκλείψουν οι ακραίες συμπεριφορές που δημιουργούν πρόβλημα δίνοντας τροφή για αρνητικά σχόλια σε τρίτους που περγάζονται σχέδια υπονόμευσης της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αναγέννηση του Ιωνικού.

Η ολοκλήρωση της ανοικτής Γενικής Συνέλευσης βρήκε Διοικούσα Επιτροπή , οργανωμένους οπαδούς και φίλαθλο κοσμο της Νίκαιας ενωμένους σαν γροθιά και τους λιγοστούς φανατικούς οπαδούς που αθελά τους δημιούργησαν το πρόβλημα αποφασισμένους να περιφρουρήσουν και να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων προστατεύοντας  την ομάδα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες  εύχονται στους οπαδούς και φιλάθλους της ομάδας   Χαρούμενα Χριστούγεννα και μια Καλή Χρονιά με τον Ιωνικό στη Β´ Εθνική.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply