Connect with us

slideshow

Μια ζεστή βραδιά στα Βίλια η φετινή γιορτή της ΕΠΣΔΑ..(φωτο)

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Σοφ. Πιλάβιου

Published

on

Η φετινή γιορτή της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ήταν μια γιορτή αλλιώτικη από τις άλλες. Για μια ακόμα φορά ο Μιχάλης Τζανόπουλος και οι συνεργάτες του βρήκαν ένα ξεχωριστό τρόπο για να πρωτοτυπήσουν.

Σε μια ζεστή βραδιά  στα παγωμένα αλλά πανέμορφα Βίλια όλοι οι συντελεστές του πρωταθλήματος πέρασαν μαζί λίγες ώρες χαράς , και ξεγνοιασιάς . Σωματεία, διαιτητές, παρατηρητές , δημοσιογράφοι μαζί με την διοίκηση της Ένωσης.

Επίσημοι προσκεκλημένοι  ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο δήμαρχος Μάνδρας και Ειδυλλίας Γιώργος Δρίκος.

Τον συντονισμό της βραδιάς είχε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Αργύρης Οικονόμου που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους .

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Τζανόπουλος που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους . Παράλληλα εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση του στον πρόεδρο της ΕΠΟ πλέκοντας του το εγκώμιο, προσθέτοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του ακόμα και στην περίπτωση που μείνει εντελώς μόνος του…

Στη συνέχεια ο κ. Τζανόπουλος παρότρυνε τον δήμαρχο να μην φτιάξει πλατείες και δρόμους αλλά να δώσει το μεγαλύτερο βάρος στη δημιουργία αθλητικών χώρων που θα είναι όφελος για τη νεολαία.

Από την πλευρά του ο κ. Δρίκος τόνισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του έχουν βολοδοσκοπήσει χώρους ώστε να γίνουν αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή .

« Έχετε ένα μάγκα πρόεδρο »τόνισε στην ομιλία του ο Σοφοκλής Πιλάβιος απευθυνόμενος στα σωματεία για τον Μιχάλη Τζανόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λέγοντας:

«Προσπαθούμε για να δώσει χρήματα η Πολιτεία στα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Δεν στέκεται δίπλα σας  όπως θα έπρεπε . Το λέω με πάρα πολύ πόνο .  Ίσα – ίσα δίνουμε κάποια χρήματα για τις Ενώσεις . »

Και κατέληξε ο κ. Πιλάβιος:« Η ενότητα στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε ΕΠΟ , Ενώσεις, διαιτητές , ποδοσφαιριστές , παράγοντες σωματείων είναι το Α και το Ω  για να πάει μπροστά το άθλημα.

* Στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας απένειμαν τιμητικές πλακέτες οι διοικήσεις  της ΕΠΣΔΑ  και του Ειδυλλιακού. Να σημειωθεί ότι το σωματείο των Βιλίων σαν οικοδεσπότης κάλυψε τα έξοδα της συνεστίασης…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply