Connect with us

stoplekto

Μικρασιατική- Αστέρας Μαγούλας 1-2

Published

on

Επεισοδιακή πρόκριση στο φινάλε για τον Αστέρα Μαγούλας, ο οποίος αν και έχανε κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει δυο γκολ και να αποκλείσει με 2-1 τη δυναμική Μικρασιατική στα Μέγαρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την Μικρασιατική αυτή ήταν η πρώτη της φετινή ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ για τον Αστέρα ήταν η πρώτη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Πατσιονίδη στο 33’.

Στην επανάληψη επικράτησαν αρκετά νευρά, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 76’ ο διαιτητής Χρόνης να αποβάλει από την Μικρασιατική τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Μάππα και από τον Αστέρα τον Τζανέτη.

Οι φιλοξενούμενοι στο 91’ κέρδισαν πέναλτι  σε χέρι του Τζαφέρη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ  για την ισοφάριση ο Μεϊμαρίδης. Και ενώ όλα έδειχνα ότι το ματς θα οδηγούταν στην παράταση, στο 96’ ο Μεϊμαρίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Για αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο βοηθό Καντανολέων για οφσάιντ. Από τη Μικρασιατική αποβλήθηκαν ακόμη οι Καλαϊτζής(94’) και  Πατσιονίδης(96’- 2η κίτρινη).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Υφαντής, Τζαφέρης, Καλαϊτζής, Νότα, Τοπάλης, Μανώλης, Βλαχοκυριάκος, Χαμπιλάι Γ., Ασπιώτης(72’ Μαρούδης), Σακερλής(77’ Γκουτσούλας), Πατσιονίδης(75’ Μπαγδάτογλου).  

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπακωνταντίνου, Τσιανάκας, Θεοδωρόπουλος(99’ Κουσιορής), Βάσης Χ., Τζανέτης, Κικίδης, Βάσης Η., Κρούτι, Απαζίδης, Μεϊμαρίδης(96’ Πετρίδης), Γεωργιάδης(88’ Τσατίδης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ