Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μικρασιατικός-Τραχωνες 2-2 (2-2 παραταση, 0-2 πεναλτι)

Published

on

Το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ εξασφάλισαν οι Τράχωνες στην διαδικασία των πέναλτι επικρατώντας με 2-0 του Μικρασιατικού στην Καισαριανή (2-2 καν. διαρκεια και παράταση).

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε 2-2, ενώ στα πέναλτι επικράτησαν οι Τράχωνες 2-0 με τους Τσώνη και Προμπονά να είναι οι εύστοχοι. Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Ψαραδέλης, για να ισοφαρίσει στο 36΄ ο Νικολάου σε 1-1. Η απάντηση ήρθε με τον Αρώνη να κάνει το 1-2 στο 43’ και να λήγει το ημίχρονο 2-2 με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Κολοβού Α. στο 45’. Κι έτσι να λήγει η κανονική διάρκεια και η παράταση. Για να επικρατήσει στα πέναλτι η ομάδα των Τραχώνων 2-0, όπως προαναφέρθηκε.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κωστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος, Καρατζάς, Βλάχος Θ. (46’ Μοροσάνου , 55’ λτ Βλάχος Π), Γκεμίσης, Κολοβος Η., Νταντής (98’ Ντουλάκης), Χαζίζας (76’ Τσέλιος), Πετρίτσης, Κολοβος Α., Ψαραδέλλης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης,. Τσολάκος, Ζυγοκώστας (60’ Βαρέσης), Ποτουρίδης, Κολινιάτης, Τσώνης, Δημογιάννης (5’ λτ Αρώνης), Αυγέρης (55’ Κύλογλου), Προμπονας, Νικολάου (80’ Φούφας), Φατσέας