Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στην Καισαριανή ανάμεσα σε Μικρασιατικό και Φωστήρα

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Μικρασιατικό και τον Φωστήρα Ηλιούπολης με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν στο α’ μέρος αφού έπεσαν πάνω σε έναν… διαβασμένο αντίπαλο που αρκετές φορές χτύπησε στην κόντρα επίθεση. Μάλιστα σε μια από τις αντεπιθέσεις του, το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπακριτζόγλου στο  31′ ανατράπηκε από τον Κουλίρα, με τον ο Β. Ασονίτη ωστόσο να αστοχεί από τα έντεκα βήματα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 41′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σάχου πάσαρε στον Φάρο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη, οι κιτρινόμαυροι αμύνονταν μαζικά πίσω από τη σεντρα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέσουν το Φωστήρα. Οι νεοφώτιστοι μάλιστα στο 51′ έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Χρήστος Μποτσιβάλης έιδε την προβολή του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μωραϊτη. Η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 76′ όταν ο Φραγκής με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κρασσά και ο νεαρός αμυντικός με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στα τελευταία λεπτά, ο Μικρασιατικός ενέτεινε την πίεση του όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Με λάθη η διαιτησία του Ευθυμίου

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Σουτ του Σάχου η μπάλα άουτ

12′ Σημαντική φάση για τον Μικρασιατικό. Ο Αντώνης Κολοβός εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Κουλίρα πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους όμως η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ

14′ Σουτ του Αντώνη Κολοβού έξω από την περιοχή ο Μωραϊτης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα

18′ Ο Πρασσάς εκτελεί το φάουλ από αριστερά, με τον Μωραϊτη να βγαίνει και να διώχνει με γροθιές

19′ Φάουλ του Μπαρδάκη ο Μπακιρτζόγλου πήγε να πάρει την κεφαλιά όμως δεν τα κατάφερε και η μπάλα έφυγε άουτ

23′ Σουτ του Γεροκώστα ο Μωραϊτης σταθερά

31′ Πέναλτι κερδίζει ο Φωστήρας Ηλιούπολης αφού ο Μπακιρτζόγλου ανατράπηκε από τον Κουλίρα και ο διαιτητής, Ευθυμίου υπέδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών

33′ Αστοχεί από την άσπρη βούλα ο Ν. Ασωνίτης που ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα άουτ

38′ Φάουλ του Λεπτάκη έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ από την εστία του Δωριάδη

41′ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ. Ο Σάχου εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και αφού τροφοδότηση τον Φάρο ο τελευταίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Δωριάδη γράφοντας το 1-0.

Β’ ΜΕΡΟΣ

Τον Ανδρέα Πετρίτση και τον Χρήστο Μποτσιβάλη στη θέση των Γεροκώστα και Φερατάι πέρασε στο γήπεδο ο Κώστας Σταμπουλίδης θέλοντας να προσδώσει επιθετικό τόνο στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι άλλαξαν εμφανίσεις στην επανάληψη αφού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την άσπρη στολή

48′ Μεγαλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Πρασσάς από δεξιά με ωραία σέντρα τροφοδότησε τον Ανδρέα Πετρίτση όμως η κεφαλιά του τελευταίου που βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι πέρασε άουτ.

51 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ. Ο Άρντιτ με ωραία ενέργεια από δεξιά μπήκε μέσα στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα, όμως η προβολή του Χρήστου Μποτσιβάλη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μωραϊτη

54′ Σέντρα-σουτ του Πρασσά ο Μωραϊτης εντυπωσιακά διώχνει κόρνερ

75′ Πολλά νεύρα στον αγώνα από πλευράς γηπεδούχων, αφού ο διαιτητής, Αντωνίου έχει προκαλέσει την οργή της εξέδρας αλλά και των ποδοσφαιριστών του Κώστα Σταμπουλίδη που πιέζουν για την ισοφάριση. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Παύλου Κυριακουλέα αμύνονται σωστά έχοντας κλείσει όλους τους διαδρόμους.

76′ 1-1 Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ του οποίου η πίεση αποφέρει καρπούς. Ο Φραγκής με ωραία σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κρασσά ο οποίος με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μωραϊτη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

80′ Φάουλ του Άρντιτ από δεξιά και έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων με τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μωραϊτη

85′ Σουτ του Μποτσιβάλη η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ

87 Σημαντική φάση για τους γηπεδούχους. Ο Φραγκής και πάλι από δεξιά έκανε τη σέντρα, με τον Κρασσά να παίρνει την κεφαλιά και τον Μωραϊτη να μπλοκάρει

88′ Σπουδαία φάση για τον Μικρασιατικό και πάλι. Ο Κρασσάς πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Μποτσιβάλη όμως οι αμυντικοί του Φωστήρα έδιωξαν πάνω στη γραμμή προτού η μπάλα περάσει τη νοητή γραμμή.

89′ Σέντρα Πρασσά ο Κρασσάς κάνει το ψαλίδι όμως η μπάλα φεύγει άουτ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητές Ευθυμίου, Κουντουρέλης-Δεληθοδωρής

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η. (61′ Ντατίς), Πρασσάς, Άρντιτ, Γεροκώστας (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Φερατάι (46′ Μποτσιβάλης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου (55′ Περώνης), Σκεμπές (69′ Τοπάλλι), Ασωνίτης Β., Νάσκο, Μπαρδάκης, Φάρος, Σάχου, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Μπακιρτζόγλου (50′ Σπυρόπουλος).