Connect with us

8ος Όμιλος

Μικροαστική Χίου – Αετός Λουτρών 1-2

Published

on

Μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στη Μικροαστική Χίου και τον Αετό Λουτρών η ομάδα της Λέσβου που πέτυχε την πρώτη της νίκης μετά την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από 22 χρόνια.

Τι και εάν η Μικρασιατική προηγήθηκε μόλις στο 7′ έπειτα απο κεφαλιά του Μελέκου ο Γιουκαρής στο 15′ με προσωπική ενέργεια πέρασε το Συριώδη και έκανε το 1-1.Στο 35′ ο Άκης Μιχαλάκης έκανε το τελικό όπως φάνηκε 1-2 δίνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι Χιώτες πίεσαν και είχαν και δοκάρι με την τελευταία καλή ευκαιρία να καταγράφεται στις καθυστερήσεις μετά από κεφαλιά του τερματοφύλακα Συριώδη που είχε προωθηθεί να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Παπάζογλου.

Στους 4 βαθμούς ο Αετός Λουτρών,στο μηδέν παραμένει η Μικρασιατική μετά από 2 αγωνιστικές στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Μικρασιατική:(Τσατσαρώνης) Συριώδης, Μοσχούρης, Βαβάτσικος, Ρηγανιάς, Φαφαλιός(67’Ατσάλης), Παγούδης (80’Χανδράς) , Ντουμάνης Κ, Ντουμάνης Σ.(70’Λεχουρίτης), Μελέκος, Λαγκώνας, Σκανδάλης.

Αετός Λουτρών:(Τσίγκας-Διονυσάτος) Παπάζογλου, Πολύζος, Μουτζούρης, Καπταγιάννης, Τριλιανός, Κριπιντίρης,  Σεφουλάι (80′ Γιανακουδάκης), Γιουκαρής, Δρακούλης, Μιχαλάκης (65′ Τσομπανέλλης), Βλαστέλλης (86′ Παλάσης).

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopo.gr