Connect with us

6ος Όμιλος

Μιχάλης Μαύρος – ‘Αν έρθει η παραμονή θα είμαστε ευτυχισμένοι’

Published

on

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μιχάλη Μαύρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΑΟΝΑ με τον Ηρακλή Ψαχνών, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Εύβοιας “Νίκος Δαφνής”:

“Για μας ήτανε μια καλή ευκαιρία, μετά από 15 μέρες απραξίας, να έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, για να είμαστε πιο έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με το Ύπατο.

Δυστυχώς ο αγωνιστικός χώρος ήτανε πάρα πολύ βαρύς. Δεν επέτρεψε να γίνει ένα παιχνίδι ακόμα καλύτερο, αντάξιο των δύο ομάδων.

Αν έπρεπε να βαθμολογήσω το τι θα ήθελα, την παραμονή της Αρτάκης στο πρωτάθλημα ή να πάρουμε το κύπελλο, θα σας έλεγα σίγουρα ότι με άριστα το 10, θα έβαζα 10 στο να παραμείνει η ομάδα μας και θα έβαζα ένα 2 στο θέμα του κυπέλλου, το οποίο είναι ένας τίτλος τιμής και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πω ότι σήμερα δεν θέλαμε το παιχνίδι.

Όμως αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες της Αρτάκης είναι διαφορετικές απ’ των Ψαχνών. Τα Ψαχνά έχουνε μια διαφορά μεγάλη στο πρωτάθλημα. Εμείς δυστυχώς είμαστε με ένα ρόστερ που είναι αρκετά αποδυναμωμένο τον τελευταίο καιρό, με τον τραυματισμό του Παπαδάκη, την τιμωρία του Καραμπά και σήμερα -αν κρατήσω κάτι που με στεναχώρησε- τον τραυματισμό του Μαυρόπουλου, που πιθανόν να μην τον έχουμε στο παιχνίδι με το Ύπατο. Όλες αυτές οι δυσκολίες είναι που για μένα δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό ρόστερ σήμερα.

Στο σημερινό παιχνίδι καταφέραμε -χωρίς να παίξουμε σπουδαία μπάλα- να προηγηθούμε. Δυστυχώς η ισοφάριση με τον τρόπο που ήρθε, μας έκανε να χάσουμε τον ρυθμό μας. Πιστεύω ότι τα Ψαχνά έχουνε ένα ρόστερ πάρα πολύ καλό. Είναι ένα ρόστερ Γ’ Εθνικής, πάρα πολύ ενισχυμένο το καλοκαίρι, με παίχτες που έχουνε παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως είπα για το μομέντουμ της ισοφάρισης, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, θα μπορούσαμε όμως να το είχαμε χάσει κιόλας. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και πολύ καλό τεστ για μας.

Εμείς τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων.

Να δώσω και εγώ με τη σειρά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Δέδε, γι’ αυτόν τον ξαφνικό χαμό. Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και να είναι καλύτερο το 2020 και για την ομάδα μου εύχομαι να πετύχει τους στόχους της, αφού ενισχυθούμε και τώρα στην περίοδο τη μεταγραφική και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για μας. Να μπορέσουμε δηλαδή να πετύχουμε την παραμονή μας. Να ανέβουν και τα Ψαχνά, μακάρι να έμενε και η Ερέτρια και η Χαλκίδα και να είχαμε όσο μπορούσαμε περισσότερες ομάδες στη Γ’ Εθνική, κάτι που είναι καλό για το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: Έχουνε σίγουρα εντοπισθεί κάποιοι στόχοι. Ο τραυματισμός του Παπαδάκη έκανε επιτακτικό το να αποκτήσουμε ένα εξτρέμ ακόμα, φάνηκε εξάλλου και στο γήπεδο σήμερα ότι είχαμε κάποιες αρκετές αδυναμίες. Σίγουρα έχουμε εντοπίσει τους στόχους μας. Ο πρόεδρος γνωρίζει, υπάρχει μια επιτροπή μεταγραφών. Θα κοιτάξουμε να κινηθούμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις και ελεύθερο ποδοσφαιριστή και καλό ποδοσφαιριστή.

Για το πόσες προσθήκες πρέπει να γίνουν στο ρόστερ: Σήμερα (σ.σ χθες) ήμασταν με 16 παίχτες στο ρόστερ. Σιγά-σιγά επανέρχονται και ο Ζαχαρόπουλος που ήταν τραυματίας, ο Παπαδάκης δυστυχώς θέλει κάνα μήνα ακόμα, να δούμε τον τραυματισμό του Μαυρόπουλου, όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Σίγουρα 4-5 προσθήκες είναι απαραίτητες στην ομάδα.

Για τον Τσίγκα: Είναι ένα παιδί που δίνει φέτος πανελλήνιες, όμως αγαπάει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και πάντα βρίσκει χρόνο και χώρο γι’ αυτό.

Για το 2019: Ήτανε για μας πάρα πολύ καλή χρονιά το ’19, απέναντι πάλι στα Ψαχνά καταφέραμε μια διοίκηση πολύ έμπειρη με καλούς ποδοσφαιριστές πάλι, με καλό προπονητή, να μπορέσουμε πάλι να είμαστε ανταγωνιστικοί, Μείναμε από την αρχή μέχρι το τέλος μπροστά. Πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα, καταφέραμε να πάρουμε και το κύπελλο, απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ήταν πετυχημένη η χρονιά για μας, αλλά όλο αυτό χτίστηκε για την επόμενη χρονιά. Αν έρθει και η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία φέτος, θα είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι”.

 

πηγή: eviasports.gr