Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μιχάλης: Μετά το γκολ έγινε σωστή διαχείριση

Published

on

Για ένατο συνεχόμενο παιχνιδι η Αγία Ελεούσα κατάφερε να παραμείνει αήττητη αφού αυτή τη φορά επικράτησε του Άφοβου με 4-0 έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Βασίλη Λαναρά. Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Μιχάλης, θέλησε να διατηρήσει, όπως άλλωστε το συνηθίζει χαμηλά τους τόνους γεγονός που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:

Εμείς σεβόμασταν όπως είχαμε πει τον κάθε αντίπαλο. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς μπροστα στο σκορ και νομίζω ότι κόντρα σε αυτές τις ομάδες όταν πετυχαίνεις γρήγορα γκολ, στη συνέχεια έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς το ματς όπως θέλεις εσύ. Δεν είχαμε πίεση με αποτέλεσμα να μπορούμε να διαχειριστούμε το κομμάτι της επίθεσης και να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, πολύ γρήγορα το ξεχνάμε το παιχνίδι αφού η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολη. Προετοιμαζόμαστε από σήμερα για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Θα δουλέψουμε πολύ όλη την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσουμε την Κυριακή να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα’.

Ερωτηθείς για την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας, Βασίλης Λαναράς, ο έμπειρος κόουτς είπε

Ο Λαναράς πάντα ήταν, είναι και θα είναι ένας παίκτης ξεχωριστός για την κατηγορία. Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο. Από εκεί και πέρα, εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η απόδοση του γιατί πραγματικά βλέπω ποιος είναι μέσα στην προπόνηση και νομίζω ότι έχει να δώσει ακόμη πολλά στο ποδόσφαιρο γενικά και φυσικά για σήμερα που μιλάμε νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την Αγία Ελεούσα. Εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής πρόκειται για έναν άνθρωπο με ήθος, αξια και παιδεία’.