Connect with us

slideshow

Μιχάλης: « Χρειάζεται προσοχή»

Published

on

Την ευκαιρία να βρεθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας θα έχουν οι Τράχωνες την Κυριακή, οι οποίοι φιλοξενούνται στον Ταύρο από τον τοπικό Αίαντα. Και εάν το παιχνίδι μοιάζει φαινομενικά εύκολα λόγω της αδυναμίας που παρουσιάζει ο αντίπαλος, ο τεχνικός των «μπλε», Κώστας Μιχάλης, συνιστά την προσοχή του. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη ο έμπειρος προπονητής τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Έχουμε να δώσουμε τρία κρίσιμα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν το μέλλον μας στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση, αρχής γινομένης από το ματς της Κυριακής με τον Άγιαξ Ταύρου. Ο αντίπαλος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά εάν δεν προσέξεις. Άλλωστε στα περισσότερα παιχνίδια έχει δείξει ότι αποτελεί δύσκολη λεία. Αυτό σημαίνει ότι το ματς θα είναι δύσκολο και μόνο εάν καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα».

 

«Γήπεδο με ιδιαιτερότητες»

 

Εν συνέχεια, ο Κώστας Μιχάλης, αναφέρθηκε στις ιδιομορφίες που παρουσιάζει το γήπεδο των «ερυθρόλευκων» υπογραμμίζοντας: « Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η έδρα του αντιπάλου είναι ιδιαίτερη σε σχέση με τα περισσότερα γήπεδα, γεγονός που κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Θέλουμε πάρα πολύ να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα διότι γνωρίζουμε ότι με νίκη θα βρεθούμε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στην αναμέτρηση θα δώσει ο Τριανταφύλλου που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Παπαδημητρίου.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply