Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα η ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Από το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου δημοσιεύτηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση η Διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου έκανε σήμερα την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο Μοσχάτου μετά το τέλος της προπόνησης συμμετείχαν οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας, το σύνολο των προπονητών, γυμναστών, ιατρικού προσωπικού, φροντιστών και υπαλλήλων γραμματειακής υποστήριξης.
Στην γιορτή μοιράστηκαν σε όλους γαλοπούλες και άλλα πεντανόστιμα εδέσματα προσφορά των Καταστημάτων Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος και του Μάνου Βιντζηλαίου ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ομάδας.
Επίσης όλοι έλαβαν ατομικά δώρα – γούρια για την νέα χρονιά και γλυκά.
Σημαντική στιγμή που γέμισε τους πάντες με πολύ όμορφα συναισθήματα ότι σε όλα τα παιδιά προπονητών και ποδοσφαιριστών που παραβρέθηκαν στην γιορτή μοιράστηκαν δώρα – παιχνίδια. Μπράβο σε όλους και μακάρι τέτοιες στιγμές να επαναλαμβάνονται με καλύτερες συνθήκες όταν με το καλό παρέλθει ο κίνδυνος από την πανδημία.
Ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας Στέφανος Φαναρίτης έλαβε τον λόγο και ευχήθηκε σε όλους υγεία χαρά σε όλους και επιτυχίες στην ομάδα . Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα μέσα σε μια αγαπημένη οικογένειά .

Στην οικογένεια της ΑΕΜ”.