Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν βαθμούς Θύελλα και Αιγάλεω

Published

on

Δυο υπερπολύτιμους βαθμούς πέταξε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική το Αιγάλεω καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα που παρουσίασε το συγκρότημα του Τάσου Τασιόπουλου στην επανάληψη, η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων θα πρέπει να έχει μείνει ικανοποιημένη από το βαθμό που κατέκτησε. Πάντως, η ένταση δεν έλειψε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αφού οι οπαδοί του Σίτυ τα… έψαλλαν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση ενώ αρκετές ύβρεις άκουσε και ο διαιτητής Παπαπέτρου του οποίου ωστόσο η διαιτησία κρίνεται αρκετά καλή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12′. Μετά από κόρνερ του Ταμπάκη, η μπάλα έφτασε στο Τζανετάκο ο οποίος έπιασε το σουτ και ο επερχόμενος στην πορεία της μπάλας Κώστας Κωνσταντόπουλος με προβολή έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι νερατζούρι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και σε αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό η είσοδος του Γκίκα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56′ οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν αφού ο Γιάννης Ραζακιάς είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Τσαϊλάκη. Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο ο Κοντοπάνος δεν χαρίστηκε αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Γκίκα και με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στη συγκεκριμένη φάση, οι άνθρωποι του Αιγάλεω διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Λίγο πριν το τέλος, οι νεοφώτιστοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα όμως η κεφαλιά του Κοντοπάνου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσαϊλάκη με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία φάση του αγώνα τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας  της Θύελλας, Μητρογιάννης σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στα πλευρά

ΘΥΕΛΛΑ (Τάσος Τασιόπουλος) Μητρογιάννης, Μαραγκουδάκης, Πάλιας, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Κοτίτσας, Γουργιώτης (33′ Γκίκα), Τσουκάλης, Ραζακιάς, Κοντοπάνος (84′ Ρέτσος), Βελλής.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χρήστος Τάσσης) Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης (64′ Πλακάλι), Τζαφεράκος, Τζωρτζάτος, Κούνου, Κωνσταντόπουλος Π., Κωνσταντόπουλος Κ., Τσαρκάνι, Ταμπάκης (55′ Κότσι), Τζανετάκος, Κοντιζάς.

foto¨sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply