Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Μελίσσια (1-1)

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και τα Μελίσσια για την 4η αγωνιστική, μένοντας στο 1-1. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν έτσι στην κορυφή έχοντας 10 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 7!

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα των Μελισσίων μπαίνοντας καλύτερα και ανοίγοντας το σκορ στο 6′ με κοντινή προβολή του Μαράνου έπειτα από σύγχιση στην άμυνα. Το παιχνίδι είχε ως χαρακτηριστικό του τα νεύρα και τις δυνατές μονομαχίες χωρίς να υπάρχουν πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ωστόσο στο 45′ έγινε μια μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Ρίζος έκλεψε τη μπάλα χρησιμοποιώντας το σώμα του από τον τερματοφύλακα Παναγόπουλο, έδωσε στον Νταφόπουλο αλλά το σουτ του προ κενής, από τερματοφύλακα, εστίας κόντραρε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε. Η Ελπίδα μπήκε πιο επιθετικά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63′ με όμορφο τακουνάκι από κοντά του Γεωργακόπουλου έπειτα από καλή προσπάθεια και σέντρα του Μαυρογιάννη, που μόλις είχε μπει στο ματς. Η ομάδα του Θανάση Βάλσαμου πίεζε για την ανατροπή κάνοντας κάποια σουτ χωρίς ωστόσο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 80′ ο τερματοφύλακας Φανουργιάκης στέρησε με μεγάλη διπλή απόκρουση το 1-2… Η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος με τις ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο και από έναν πολύ σημαντικό βαθμό…
ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Δούκας (46′ Παρασκευόπουλος), Λάνη, Δαούτης, Ντέντια (46′ Φούντας), Νίκολι, Αδαμόπουλος, Νταφόπουλος (61′ Μαυρογιάννης), Ντερτινής, Ρίζος, Γεωργακόπουλος,

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Παναγόπουλος, Καραμπίνης (84′ Πολυαωρόπουλος), Κρητικός, Τιμολέων, Χοτζάι, Καλημέρης (52′ Κότσοβος), Κωνσταντάκης (52′), Τούντας (75′ Φάκης), Μούτσος, Μαράνος, Παπαχρήστος.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ