Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στον Υμηττό

Published

on

Σε ένα καλό παιχνίδι, Θρίαμβος Αθηνών και Σούρμενα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Μόλις στο 2′, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με τον Γιαννόπουλο, ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 32′ ισοφάρισαν ανορθόδοξα με αυτογκόλ του Κοντιμπά. Μάλιστα, τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο διαιτητής της συνάντησης Γεωργής απέβαλε τον προπονητή των ”ροσσονέρι”, Μιχάλη Κάτσικα για διαμαρτυρία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές και στο 62′ ο Σαλαπάτας ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή για τους πράσινους με το όγδοο φετινό του τέρμα. Τα Σούρμενα δεν είχαν πει την τελευταία τους και στο 79′ ο Χατζηγεωργίου ισοφάρισε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό 2-2.

Θρίαμβος (Μ.Καπίρης): Αλευρής, Χριστόπουλος, Συμεωνίδης, Καλλιγάς (58′ Χατζηναθαναήλ), Λιόλιος, Τσιούγκος, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Σαλαπάτας, Μαστρογιάννης, Μαντακίδης (79′ Παππάς).

Σούρμενα (Μ.Κάτσικας): Ασλάνογλου, Πρέκας, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Θεοδώρου, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος (85′ Τσικριτέας), Χατζηγεωργίου, Ρίζος (58′ Πετρίτσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply