Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Φωστήρας-Σούρμενα

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην Ηλιούπολη ανάμεσα στον τοπικό Φωστήρα και τα Σούρμενα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν ωραίες ευκαιρίες για γκολ. Ο Φωστήρας έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Ασλάνογλου ενώ τα Σούρμενα είχαν δύο οριζόντια δοκάρια, στο 16′ σε οβίδα του Αναστασόπουλου και 40′ σε γυριστή κεφαλιά του Κοντιμπά. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τα Σούρμενα πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους στο 51′, όταν σε κόρνερ του Αναστασόπουλου και κεφαλιά πάσα του Μπουγιούκου, ο Θεοδώρου με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Ο Φωστήρας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63′ με πέναλτι του αρχηγού Φαρμάκη, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν δικαιολογημένα ότι η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής. Οι δύο ομάδες πίεσαν για το γκολ της νίκης χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο διαιτητής Σχίζας άφησε τους γηπεδούχους με εννιά. Πρώτα στο 86′, ο Χαλιβελάκης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ακριτίδη και στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας Γαγάνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για βρισιά σε συμπαίκτη του σύμφωνα με τον διαιτητή!

Φωστήρας Ηλιούπολης (Ανδρέας Μηλιάς): Γαγάνης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Κυριαζής (57′ Βουλτσίδης), Μπαρδάκης, Χαλιβελάκης, Φαρμάκης, Φάλαγγας, Τσαβαλιάς (70′ Μαστρογιάννης), Σπυρόπουλος (92′ Μωραϊτης).

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Ασλάνογλου, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Θεοδώρου, Αναστασόπουλος, Πετρίτσης, Χατζηγεωργίου (78′ Τσικριτέας), Πρέκας (50′ Γιαννόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply