Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Published

on

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι στο Χαϊδάρι ανάμεσα στη τοπική ομάδα και την Ηλιούπολη. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι δεν τρόμαξαν από την έδρα του Χαϊδαρίου. Προηγήθηκαν μάλιστα στο 22′ όταν σε γύρισμα του Γεμιστού, ο Ζουμπουνέλης με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παπαδιώτη. Στο 30′ ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων με την κεφαλιά του Κοτσολάκου έπειτα από τη σέντρα του Διαμάντη για το 1-1 του ημιχρόνου. Οι περσινοί πρωταθλητές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και στο 68′ ήρθε η ολική ανατροπή με το απευθείας φάουλ-οβίδα του Χριστούλη ξεσηκώνοντας το κοινό. Όμως, ο ”Ήλιος” δεν είπε την τελευταία του λέξη και στο 72′ ο Δωματιώτης με ωραία ενέργεια βρήκε τον Ορφανό που σκόραρε με προβολή για το τελικό 2-2 σε έναν κατά τ’άλλα σκληρό αγώνα. Τέλος, θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Μανώλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του Χαϊδαρίου.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Τσαγκάρης, Μπαγιάς.

Χαϊδάρι (Μ.Παπαδόπουλος): Παπαδιώτης, Πολίτης, Νούλας, Πανταζόπουλος, Αρβανίτης, Κασάπης (79′ Παναγιωτακόπουλος), Καρώνας, Χριστούλης, Κοτσολάκος (90′ Χρυσαφίδης), Ρούσα, Διαμάντης (86′ Νικολάου).

Ηλιούπολη (Μ.Δωματιώτης): Κωνσταντάρας, Χουχουλής (59′ Ζιαμπάρας), Γάγγος, Ξένος, Αγοραστός, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης (74′ Μελετιάδης), Στεφάνου, Δωματιώτης, Γεμιστός (67′ Ορφανός).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply