Connect with us

stoplekto

Μοιράστηκαν βαθμούς Προό και Καλαμάτα (φωτό)

1-1 οι δύο ομάδες

Published

on

Στην πρεμιέρα της φουτμπόλ 2 στο γήπεδο Νικαίας-Κορυδαλλού παρουσία 2.000 φιλάθλων η Προοδευτική και η Καλαμάτα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις όταν το σφύριγμα της λήξης του Αθηναίου ρέφερι Ιωσηφίδη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Η ομάδα της Προοδευτικής είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας και έχασε ευκαιρίες για γκόλ. Ομως οι Καλαματιανοί έπαιξαν με σωστή αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις και πήρε την ισοπαλία.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 4′ ο Λύγκος ύστερα απο συρτή σέντρα του Σουλελέ και αδράνεια της άμυνας της Καλαμάτας πέτυχε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα (11′) ο Αλεξανδρόπουλος με σούτ μέσα απο την περιοχή ισοφάρισε. Στην συνέχεια γκόλ του Λύγκου ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Στο 23′ σέντρα του Ερρίκου κεφαλιά του Σουλελέ πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοψαχείλη. Στο 49′ ο Λύγκος απο καλή θέση δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ. Ο ίδιος παίκτης στο 60′ ύστερα απο σέντρα του Μηνά έπιασε την κεφαλιά άουτ. Στο 75′ ο Μηνάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έπιασε το δυνατό σούτ η μάλ απέρασε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοψαχείλη. Στην συνέχεια δυνατό σούτ του Μπερνιδάκη πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Μηνάς σούταρε απο ευνοική θέση η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του Κοψαχείλη.

Διαιτητής ήταν ο Ιωσηφίδης με α’ βοηθό τον Μεϊντάνα και β’ βοηθό τον Α. Γουρνάκη ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Α. Ζαραβίνος. Κίτρινες: Μπλέτσας 53′ Σούφλας 80′

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Ερρίκος, Καλαιτζίδης(70’Μπερνιδάκης), Συρίγος, Παπανικόλας, Μπελέρης, Σάμιος, Σούφλας, Λύγκος(83’Χατζηγεωργαλής), Σουλελές(57′ Σταμποζλίεφ), Μηνάς.

ΠΑΓΚΟΣ: Χατζηγεωργαλής, Χαλκιάς, Μητρόπουλος, Ζήνωνος, Σεντεμέντες, Σταμποζλίεφ, Μπερνιδάκης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ(προπονητής Ελβιο Μάνα): Κοψαχείλης, Ρουμπουλάκος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αθανασόπουλος, Τσόπελας, Αλεξανδρόπουλος(67′ Σπανός), Τσιμικλής(86’Χρυσανθόπουλος), Κωστής, Πετρουζέλης.

ΠΑΓΚΟΣ: Χρυσανθόπουλος, Δασκαλάκης, Τριανταφυλλάκης, Καλιντέρης, Σπανός, Κερμαλής, Μερκούρης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply