Connect with us

stoplekto

Μοιράστηκαν βαθμός και εντυπώσεις

Published

on

Σε ένα ματς οπου η ένταση και το πάθος περίσσευαν, Θύελλα Ραφήνας και Πρωτέας Π. Φώκαιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι δυο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ωστόσο στάθηκαν άτυχες και αυτό διότι οι γηπεδούχοι σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι ενω οι φιλοξενούμενοι από δυο. Στο 10′ ο Παπαγεωργίου και στο 17′ ο Βίλα στάθηκαν άτυχοι αφού είδαν τις προσπάθειες τους να σταματούν στο δοκάρι, για να έρθει ο Ποστόλης στο 22′ και να δει την προσπάθεια του να έχει την ίδια κατάληξη από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 57′ ήταν η σειρά του Γεωργίου να σταθεί άτυχος από πλευράς Πρωτέα αφού είδε με τη σειρά του τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Καραμολέγκου. Στο 83 ακυρώθηκε γκολ του Βίλα από πλευράς Ολυμπιακού Λαυρίου ως οφσάιντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Τάκης Μακρυδημήτρης) Καραμαλέγκος, Βαφειάδης, Χίκα, Σαλάκου, Πάνου, Πούλος, Βιλα, Κουρτάνοβιτς (75′ Τσίκλος),Χρήστου (77′ Βελετάκος), Μπολάρι (70′ Τσιώλης)

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Νίκος Κόκκινος) Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Φέκας, Ποστόλης, Μπούσκο, Σταμόπουλος (82′ Φύλης), Μαραγκός (52′ Τσούνης), Μινάι, Γεωργίου, Παπατζήμας (61′ λ.τρ. Ρωμαϊδης), Μαμάκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply