Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αμπελόκηποι και Πλάτωνας (1-1)

Published

on

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά είχε δύναμη, πάθος και συναρπαστική εξέλιξη, Αμπελόκηποι και Πλάτωνας ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Έτσι ο Πλάτωνας με 43 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση, ενώ οι Αμπελόκηποι είναι 2οι με 42 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 6′, αλλά η προσπάθεια του Τοπάλη σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 13′ όταν ο Σταυρακάκης με πλασέ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλάτωνας μπήκε πολύ δυνατά και στο 49′ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Αναγνώστης νικήθηκε από τον Μάνκο που απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 85′ όταν ο Ξούρας έκανε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας πήρε χαρακτήρα θρίλερ με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το δεύτερο γκολ, χωρίς καμία τελικά να τα καταφέρει…

ΑΜΠΕΛΌΚΗΠΟΙ: Μάνκο, Χίνος, Ντενίλο (68′ Βλάχος), Μπλίκας (84′ Ντίνε), Μαζγαλτζής, Κερασίδης, Ανδριόπουλος (68′ Μυλωνάς), Ταρλάς (46′ Παπαπαναγιώτου), Σταυρακάκης, Τοπάλης, Βουρλής.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ: Στρατηγαρέας, Σταμελάκης, Μάντζαρης (71′ Μπάλα), Φελεμέγκας, Αναγνώστης, Γεωργιάδης, Ψαρουδάκης (80′ Προβής), Ντούπης, Ξούρας, Ηλιόπουλος, Οικονομίδης (46′ Καπαρδέλης).