Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς ΑΟ Ιλίου και ΑΟ Περιστερίου (1-1)

Published

on

Σε ένα πολύ καλό ματς με εξαιρετικό ρυθμό και αρκετές φάσεις, ΑΟ Ιλίου και ΑΟ Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ετσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 5 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 βαθμούς. Η ομάδα του Ιλίου πάντως έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 9′ όταν ο Ράπτης βγήκε μόνος με τον Τσιώση, αλλά ο τελευταίος επενέβη σωτήρια. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 16′ όταν ο Θεοδώρου πλάσαρε αλλά ο Καρδάσης έδιωξε τη μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή. με το 0-0 να μένει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 62′ όταν ο Κουτσούκου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 70′ ο διαιτητής απέβαλλε αδικαιολόγητα με με 2η κίτρινη τον Μεχμέτι, ξεσηκώνοντας νέα θύελλα διαμαρτυριών. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 73′ όταν ο Δαμασκηνός με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ράπτη που με ασύλληπτο σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια το ματς πήρε χαρακτήρα θρίλερ, αφού οι φλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή πίεσαν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι όμως ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Στις δύο μεγαλύτερες φάσεις στο 80′ ο Τσιώσης έσωσε την εστία του σε σουτ του Ράπτη, ενώ στο 82′ ο Λέτσι σε κενή εστία σούταρε άουτ.

Διαιτητές: Ψαρίδης ( με πολλά λάθη), Μπόντζος (άριστος), Καπίρης (με πολλά λάθη).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης, Καράμπελας (72′ Δαμασκηνός), Δαούτης, Λάχας, Μεχμέτι, Νάτσης (66′ Ευαγγέλου), Τζανετόπουλος (66′ Παπασπυρόπουλος), Ράπτης, Αγκαλίου (85΄Σπάρταλης), Μπαντές (85′ Σουλοβάρι).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Λέτσι, Τρόκα, Μπούζας, Σετελλάρι, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας, Θεοδώρου (67′ Διονυσόπουλος), Ρίζος (67′ Λαναράς), Λειβαδάς.