Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Βύρωνας και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων (1-1)

Published

on

Σε έναν αγώνα με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και ΑΟ Βύρωνας, μείνανε στο 1-1 στο γήπεδο της <<Εργάνης>>, για την έκτη αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, με το σουτ του Σταυρακάκη πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό να φεύγει άουτ και το σουτ του Μότσκα να διώχνει δύσκολα ο Νικολίτσας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βύρωνας άνοιξε το σκορ με το σουτ του Ζώτου. Η απάντηση ωστόσο της Ελπίδας ήταν άμεση, καθώς στο 4′ ο Πάσχος έκανε την ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Τσοχαντάρη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έφερε το παιχνίδι στο 1-1. Στο 8′, ο τερματοφύλακας Βιδιαδάκης έδιωξε πολύ δύσκολα την γυριστή κεφαλιά του Σπυρόπουλου. Στο 10ο λεπτό, ο Καρούσος έκανε το σουτ, ο Νικολίτσας έδιωξε και στην επαναφορά ο Σταυρακάκης από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας. Στο 28′ ο Πάσχος από τα αριστερά εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Βιδιακάκη. Στην τελευταία μεγάλη φάση του ημιχρόνου, το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σταυρακάκη σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ρυθμό και τις φάσεις του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες ωστόσο, να έχουν τις στιγμές τους για να σκοράρουν. Στο 51′ η σέντρα σουτ του Καρούσου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ το σουτ του Μάρκου στο 60′ πέρασε λίγο άουτ. Στο 81′ ο Νικολίτσας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Δημάκη, ενώ στις καθυστερήσεις η προβολή του Λαζάρου πέρασε μόλις άουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στη συγκεκριμένη φάση για πέναλτι.. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή…

ΑΟ Βύρων: Βιδιαδάκης, Καρούσος (74′ Σανιάνος), Βενέτι, Κυρμάζογλου, Λιάτσος, Καρδαμίτσης, Ζώτος, Καμίδης, Σταυρακάκης (63′ Λαζάρου), Μότσκα (63′ Δημάκης), Χάγιας (80′ Μπουτεράκος)

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος Κ., Κοτταρίδης, Ντάκα, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (55′ Μάρκου), Κοτσίνης, Τσοχαντάρης, Σπυρόπουλος Π., Πάσχος (70′ Κασνέτσι)