Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Γαλάτσι και Νέα Σμύρνη (2-2)

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του ΠΑΣ Γαλάτσι με τη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να  έρχονται ισόπαλες με 2-2.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη και έχουν δύο βαθμούς, ενώ η Νέα Σμύρνη παραμένει αήττητη και με 14 βαθμούς είναι στην κορυφή έχοντας πλέον συγκάτοικο την Κοψαχείλα.

Στο 6΄ το Γαλάτσι με εκτέλεση πέναλτι του Χαραλάμπους, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος μετά από ανατροπή του από τον Μπιρμπίλη έκανε το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 12΄με τον Φασούλα που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 54΄το Γαλάτσι κέρδισε νέο πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά ο Γερογιάννης απέκρουσε την εκτέλεση του Χαραλάμπους. Στο 72΄ο Θεοδωρακάτος  μετά από φάουλ του Χρυσανθακόπουλου, και πρόσκρουση της μπάλας στο τείχος με πλασέ έκανε το 2-1. Το τελικό  2-2 διαμορφώθηκε στο 82΄ με πλασέ του Ντονικιάν μετά από ωραία σέντρα του Βερεσόγλου.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Δέτση, Δόσης.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Γαϊτανίδης, Ιωαννίδης ( 81′ Ολάνης ), Μακριδάκης, Ζούκας, Θανάσουλας, Αρναρέλης, Χρυσανθακόπουλος, Γεωργαντώνης ( 81΄Στίμος ),Χαραλάμπους, Θεοδωρακάτος ( 90+3΄Βέτσικας ), Γιαννιός( 57΄Ματάι ).

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Γερογιάννης, Λέτσι ( 87 Λιάκος ), Μπιρμπίλης, Κωστής, Τσιμήτρης, Πρέντσε, Παππάς, Αρβανιτάκης ( 70΄ Αθανασίου ), Φασούλας, Βερεσόγλου, Ντονικιάν.