Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ελευθερούπολη και Νεοπεντελικός (1-1)

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της Ελευθερούπολης με τον Νεοπεντελικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Γιώργου Τζώτζη στον πάγκο έφτασαν τους 14 βαθμούς και είναι στην 7η θ΄΄εση, ενλώ ο Νεοπεντελικός με 18 βαθμούς είναι 4ος.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, και προηγήθηκαν στο 26′ με τον Φάκη να κάνει το 0-1, ενώ στο 57′ ο Κατσογιάννης είχε δοκάρι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν με γκολ του Παππά στο 73′ σε 1-1. Στο 88′ είχαν τη μεγάλη ευκαιρια να πάρουν τη νίκη όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κουτρομάνος απέκρουσε την εκτέλεση του Παππά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Μάμαλης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Σταμάτης, Σερδενές (82′ Καταβάτης), Καντελμίδης (70′ Μεσάκου), Κιάρρη, Σμυρνής (62′ Φλώρος), Χατζής, Παππάς.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Κουτρομάνος, Κατσογιάννης (72′ Κούκουρας), Ψύλλος, Στάππας, Παππάς, Κωνσταντάκης (88′ Τζανετής), Καραγιάννης, Ξένος (82′ Μαρουλίδης), Σαγματόπουλος Γ., Φάκης, Λυμπούσης (46′ Σαγματόπουλος Σ.).