Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ιάσωνας και Παγκράτι (0-0)

Published

on

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, Ιάσωνας και Παγκράτι έμειναν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι με 38 βαθμούς είναι στην 4η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 40 είναι δεύτεροι αλλά έχουν ένα ματς περισσότερο.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού δεν υπήρξε καμία αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ο Ιάσωνας μπήκε πολύ δυνατά και είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο πρώτο 15λεπτο. Στο 49′ το γυριστό σουτ του Πιπίνη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 54′ ο Κουρεμάδας έπιασε κεφαλιά αλλά ο Κελαϊδίτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 58′ ο Αποστολόπουλος βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ αλλά σούταρε άουτ. Στη συνέχεια το Παγκράτι ισορρόπησε, και μάλιστα είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 82′ όταν ο Στεργιόπουλος έκανε ατομική ενέργεια και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΙΆΣΩΝΑΣ: Αναγνωστόπουλος, Γλέζος, Μπράβος, Κουρεμάδας (87′ Ανταλής), Σπυροπάλη, Τραγανός, Νίτσα (62′ Μπεκατώρος), Πιπίνης, Παπαδόπουλος (62′ Δρόσος), Αποστολόπουλος, Μπαϊρακτάρης (46′ Γκόγκας).

ΠΑΓΚΡΆΤΙ: Κελαϊδίτης, Στεργιόπουλος, Κουτσοχρήστος, Καρτσαγκούλης, Κουρουπάκης, Νάνος, Καλαρίτης (32′ λ.τ. Θανέλλας), Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (60′ Φωτιάδης ), Ακριτίδης (76′ Αδάμης), Καρακίτσος (76′ Ρίζος).