Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Νεοπεντελικός και Ανθούπολη (1-1)

Published

on

Σε ένα πλούσιο σε συγκινήσεις και φάσεις παιχνίδι, Νεοπεντελικός και Ανθούπολη ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ετσι οι γηπεδούχοι με 24 βαθμούς είναι στην 10η θέση μαζί με τον Κολωνό και παραμένουν σε κίνδυνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 36 βαθμούς είναι στην 6η θέση μαζί με τον ΑΟ Ιλίου.

Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Τζαμαλής που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 43′ όταν ο Αναστασιάδης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 64′ η Ανθούπολη κέρδισε και 2ο πέναλτι, με τον Κυριαζή αυτλη τη φορά να ευστοχεί και να κάνει το 1-1. Από εκεί και μετά το ματς πήρε άγρια ομορφιά, με τον Τζαμαλή στο 78′ σε κενό τέρμα να μη μπορεί να σκοράρει, και τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια, στο 85′ με τον Γκόνο και στο 90′ με κεφαλιά του Γκόφα.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας, Γκιονάι, Μεταξάς, Γκόφας, Κυρκασιάδης (70′ Βλάχος), Αναστασίου, Αναστασιάδης, Δούβας (70′ Μπεκιάρης), Γκόνος, Λυμπούσης (89′ Κανέλλος)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Δρίβας, Μπαγετάκος, Άνγκελος (46′ Κυριαζής), Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης (80′ Καλογερόπουλος), Ζαχαριάς (73′ Καζέρος), Πάσσαρης (90′ Ντούπης), Τζαμαλής, Λαϊνάς, Πανούτσος (80′ Μακρής).